- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо е така .... ?
Немога да разбера защо е така, виждал съм много теми, но отговор на този въпрос не можах да намеря.
Та Въпроса е Защо Момичетата излизат с по 3-4 години по-големи от тях? Каква връзка могат да имат, ако го погледнем от друга страна те са две различни поколения.
А погледнато от страна на момчетата, как може да тръгнеш с някое примерно казано лапе дето е 4-5 години по малко.
Точния отговор според мен е че ходят с тях,защото според тях са по-отговорни(не всички) и защото им дават сигурност.А и защото са по-опитни и са по-добри в леглото,но аз не смятам така.
4estno az o6te nqmam otgovor na tozi vupros!ne moga da si go o bqsnq,aide nqkoq malka 6te trugne tam s nqkoi batko zaradi nqkoi ot po-gore izbroenite pri4ini i zaradi tova ,4e si mislq ,4e e mng guzarsko da hodi6 s poo-golqm !az oba4e nz ,prosto n emoga da razbrea za6to tezi muje hodqt s tolkova po-malki ot tqh!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Ти пък кой си, че си позволяваш да съдиш кой с кого се чувства добре. Всеки може да излиза с когото си пожелае, когато си пожелае и това определено не е твоя работа.
Иначе... по-възрастните мъже са доста по-пораснали от момченцата и са по-интересни. Пък и мъжете винаги са си падали, падат си и ще си падат по по-млади жени.
SY
Ами виж сега за момчетата не мога да дам отговор,защото мисленето им е странно.Но специално от мой убеждения,излизала съм с момче на мойте години и да ти кажа бях птекчена!Той беше неразвит,не казвам,че аз съм гении,но просто го виждах,че не е пораснал.А е доказано,че момчетата се развиват по-бавно.От тази гледна точка момичетата избират малко по-големи от тях!Има и изключения разбира се!
Защото момичетата са тъпи сперми е за това....... Защото искат да се праат на големи... ДА МРЪТ БЕ!!!!!!!!!!!!![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Ами просто за мен е страно с да съм с момиче повече от 2 години по-малко от мен (до 2 години е нормално), просто се едно съм с някой малко дете ( без да се обиждат момичетата, ама си е така ) .
А по въпроса за момичетата и батковците, какво може да прави едно момиче с 4 години по голям от нея, имат съвсем различно мислене.
виж сега, 10 години не са много - ако го погледнем в отношение 25/35, но 15/25 ... това вече е педофилия, та те са малолетни забога! не непълнолетни, а МАЛОЛЕТНИ!!Първоначално написано от Изумен
![]()
vengeance knows no mercy
по принцип момичетата смятат, че всички момчета на тяхната възраст мислят още доста лапешки. затова от една страна те търсят по-голяма сигурност и опора в големите момчета. от друга страна момичетата предпочитат по-зрели заради по-големия натрупан житейски и дори сексуален опит.
А защо пък да не ходят..? Щом се разбираш с даден човек и ти е хубаво с него, защо няколко години разлика трябва да ти пречат. Не мисля, че момичетата поставят условие гаджето им да е с 3\4 години по голямо от тях. Аз поне не го правя. Всичко зависи от това как се държи човека и дали мога да му се доверя и да създам връзка с него. На колко години е няма значение. Годините не гарантират нивото на интелигентност нито пък сигорността и отговорността.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
mi az 6e govorq i ot 2-te strani i na momi4e i na mom4e 6oto razbiram ot tiq raboti...momi4etata go pravqt 6oto ima trupka,4uvstvame se za6titeni,privlio4at ni pove4e po-golemite.AWE SUPER SI E DA IMA6 GOLQMO GAJE!!! i e adski priqtno kato te gu6ne.......ako ima muskuli napravo iztrupva6.......A kato te celune naprao ti se podkosqvat krakata......No stiga sega 6e kaja za mom4etata!Zna4i zavisi ot momi4eto.....ako e razvito i si ima vsi4ko zna4i kfo mu pre4i???puk i mom4etata obi4at da se 4uvstvat silni a s po-malko momi4e e tala!!!tfa e!a poprincip az sum MOMI4E da znaete![]()
Ем ... задължително ли е да се хващат с наборници.. При положение, че разлика от 3-4г, не е толкова голяма.
Понеже родителите ми имат разлика 12г.. аз така виждам нещата.
С приятеля ми имаме разлика година и половина.. Бе кажи 2..
И ко..? От различни поколения, различно разбиране ли сме. Та колко са 2г. разлика? Давам пример просто.
А пък и момчета на по 14г. не са се развили така както момичетата на тая възраст.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Когато се влюбих в гаджето си,въобще не съм му мислила годините(той е с 3 год и половина по-голям от мен)Аз се влюбих в човека,годините в случая нямаха значение!То просто се случи..![]()
Хахаах, 4 години било много голяма разлика и направо различни поколенияГлупости.
Всеки избира това, което търси у човека до себе си. Някои момичета ходят с по - малки от тях, други с момчета, на тяхната възраст, а трети - с по - големи. Питаш защо...Ми или считат, че са по - улегнали от връстниците си, или случайно са се влюбили в по - големи момчета от тях...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Да де аз съм на 20 а мойте наборки ходят на 25-30 е за нас момчетата на 20 какво остава ? някой задръстена или грозна дет е на 20 като нас НЕ МЕРСИ. И ние поради липсата на момичета на нашата възраст ходим със по малките понеже те ни се вържат.
И на мен ми е странно ама е факт и така ще е за напред.....
Nightmare
А защо пък да не ходят..? Щом се разбираш с даден човек и ти е хубаво с него, защо няколко години разлика трябва да ти пречат. Не мисля, че момичетата поставят условие гаджето им да е с 3\4 години по голямо от тях. Аз поне не го правя. Всичко зависи от това как се държи човека и дали мога да му се доверя и да създам връзка с него. На колко години е няма значение. Годините не гарантират нивото на интелигентност нито пък сигорността и отговорността.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ne razbiram za6to q mudrite taq tema izob6to,golqma rabota,tupo no fakt!ei tva ne go razbiram 4e horata gledat vse v 4ujdata paniza!
Еми да ти кажа аз съм момиче, но предпочитам момчета на моята възраст. Според мен смятат че така израсват по бързо, но при някои не е точно така!Първоначално написано от Изумен
![]()
Подобно тема имаше найстина на скоро и там се говореше за много по-голяма разлика - десетина години. А и любовта не пита на колко си години. Това просто се случва. Не мога да мисля като момиче и не се опитвам, но те си имат причини, ако разбира се не е любов, макар и такива връзки не винаги да са трайни.