.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    АНОНИМЕН``
    Guest

При секс с девствена?

Как трябва да подходя при проникването....по рязко...по леко....? мерси

Първо се убеди, че не й пише "прокурорска" на челото и после прочети някоя от милионите теми по твоя въпрос
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Guest

Re: При секс с девствена?

Цитирай Първоначално написано от АНОНИМЕН``
    Задължително в мисионерската поза!
    Хубаво е да сложиш една възглавница под дупето й, така че таза да е повдигнат и проникването да е по-удобно. И естествено - леко и много внимателно!

Ако не си сигурен, че ще се справиш по-добре не започвай.

Guest
    Давай рязко.най много да умре... \/ Бъзикам се
    Сега сериозно - леко и внимателно, говори и, успокоявай я, защото може и да ревне

Мега фен Аватара на quench
    Хехехе
    Майтапа е готин - но когато за първи път пробвах,не можах до го вкарам. Оказа се,че момичето е просто много малка... Въпреки къндишънинга, който й вкарах,дори въпреки факта,че прикрих изненадата си от неуспеха при първото движение,за да не я притесня,че нещо не е наред. Оказа се,че дори и майстор Тричко си намира тричката рано или късно

Повече от фен
    parvo q raz6eri malko s prysti 1 2, 3 ako moje6... i sled tova s onaa raota ama gledai da e dobre vyzbudena moje da q lije6 predi tva... za da se vyzbudi i da se ovlajni dobre... i sled tva kakto kazaha vnimatelno...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Град
    Младост 1А

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пълни глупости! Аз като сефтето го направих с девствена, кво?

Докарваш я до предоргазмено състояние и тогава бааавно и го втъкваш.
    Огънят е добър слуга и лош господар.

badi vnimatelen injen,parvo se uveri 4e tq go iska i togava deistvai po nasokite na drugite ot foruma :P
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Мега фен Аватара на koalka
    Внимателно естествено.Все пак и е за първи път.

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    съгласна
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Guest
    значи когато аз бях девтвена , приятеля ми първо си вкара единия пръст и то стана доста трудничко но не защото не бях влажна а защото съм прекалено тясна,след това и двата но много ама много трудно стана,имаше лека болка.и така вкарваше и изкарваше играеше си малко за да се разреря поне мъничко . в този същия ден не правихме нищо. На другия ден когато пак си вкара пръста вече ми беше приятно и когато вкара втория този път влезна много по лесно и тогава го направихме вече. Даже и кръв нямаше . трябва много добре да сте сближени с приятелката ти за да може тя да ти казва всичко.кое и харесва кое не и харесва,как иска да става всичко. Просто трябва да разговаряте за да може и ти да си в течение на нещата,а не просто да се опиташ да го вкараш. Питай я дали я боли,бъди внимателен,целувай я .................. кво да ти казвам повече ти ще се оправиш надявам се.

а btw от колко време ходите

AНОНИМЕН``
    Guest
    мерси на всички за съветите...ходим от почти 4 месеца....близки сме...доста пъти сме спали и сме правили тва онова без да стигнем до секс...но времето дойде...и...за тва питах..мерси пак

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    със засилка от 2 метра ...така тря да подходиш !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от AНОНИМЕН``
    мерси на всички за съветите...ходим от почти 4 месеца....близки сме...доста пъти сме спали и сме правили тва онова без да стигнем до секс...но времето дойде...и...за тва питах..мерси пак
    а тя на колко е и ти на колко си да сравня че ми е много чудно мойто момиче дали ще и доидат такива работи да ме пита и да иска от мен понеже е на 15 а аз си мисля че е рано ама ако тя иска няма да откажа

Голям фен
    Град
    Някъде там....

Хубаво е да сложиш една възглавница под дупето й, така че таза да е повдигнат и проникването да е по-удобно. И естествено - леко и много внимателно!

Да така мисля и аз!!! Така направи!
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    със засилка от 2 метра ...така тря да подходиш !
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Отгоре боли ужасно-и аз бях чела така,но просто болката беше неуписуема и не направихме нищо.По-добре е мисионерската-не боли толкова!

това нестава от веднаж.трябва бавно.ако нестане днес пробваи утре и така.парво само с прашчета и то само колкото тя иска

Как да не става, става и още как! Няма как да не можеш да й го вкараш, освен ако не си стресиран, или да ти е мек Няма нужда от орална любов, повечето девственици лесно се подмокрят, просто трябва да е отпусната, да бъдеш нежен към нея и се поцелувайте малко След това започни да я "мазажираш" отдолу да я галиш, да си играеш с клитора й, след твоа идва времето когато трябва да вкараш един пръст, по-добре средния, с него е най-удобно. Вече като почне да влиза като по ресли, идва ред на 2рия пръст, показалеца След това, е добре да и кажеш какво възнамеряваш да правиш, да я питаш готова ли е за момента на истината члена ти тряя да е се е удървил като дафинов лист в кисело зеле, за да уцелиш най-лесно дупката, го хващаш (члена) с юмрук, така че палеца ти да е отгоре и да сочи посока, вагината й, и леко да стърчи. Поставяш пиниса си до нейния полов орган, сочещ леко нагоре и с палеца ти леко почваш да го натискаш надолу, и той влиза без никакви проблеми Идва момента, когато тя ще почне да ти се мръщи, да пъшка и да казва колко много я боли....да боли я....но в никакъв случай не спирай, леко ...леко .... леко и го вкарвай, така 2-3 пъти, и след това, ужасната болка, ще премине в болка, която носи удоволствие Докато й го вкарваш първия път, е добре да е в мисионерската, както казаха, но не защото тя е най-безболезнена, а защото можеш да я целуваш, да я галиш дори да и шепнеш нещо, въобще имаш достъп до всичко от кръста нагоре, сам прецени къде какво да направиш, за да я успокойш най-много, защото трябва да е напълно отпусната, допълнителното напрежение, е допълнително усилие за теб, и допълнителна болка за нея....не искаме това нали?

P.S. Като забиеш знамето, кажи как е минало

Цитирай Първоначално написано от koalka
    suglasna

БАВНООО естествено пък можи и по бързо...ако тя поиска попитай я
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Guest
    Просто бъди по-внимателен. Като го вкарваш като ти каже боли или спри, ти спираш като се поотпусне пак бавно бавно и така докато го вкараш целия, после обратно и така засилваш темповете.

Въпросът е че на тях май не им харесват да е бърза раотата.

m badi nejen i vnimatelen kakvo drugo
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

хаххахаххахахаххахах в мисионерската другия път най-малко ще я боли,ако тя е отгоре,това сериозно го казвам (личен опит)
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А коя е по-подходяща? Защото аз се мъчих доста време с пози от типа-аз отгоре и при най-малката болка се дърпах,беше ме страх и се разтрепервах. В мисионерската си стана,защото не знах кога точно ще е дефлорирането и се бях отпуснала!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си