- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Иде кошмарен петък 13-и
Идващият петък може да е кошмарен за суеверните хора, твърди германски професор.
Не само че ще е петък 13-и, но сборът на всички цифри от датата 13.10.2006 също образува 13.
Хайнрих Хеме, преподавател по физика в престижния технически университет на Ахен, който не е суеверен, установил съвпадението, докато се забавлявал с различни изчисления.
Според него предишният път, когато при събиране на цифрите на датата на петък 13-и се е получило 13, е бил на 13 януари 1520 г.
Следващият път, когато цифрите ще се наредят пак толкова злокобно, е по-скоро - на 13 май 2011 г.
Проф. Хеме изчислил също, че 2006 г. е първата от 1411 г. досега с два петъка 13-о число. Първият петък 13-и вече мина през януари.
В Германия една трета от хората се притесняват, че ще им се случи нещо неприятно на петък 13-и.
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
на мен винаги ми е вървяло на петък 13
nie puk s priqtelqt mi imame godi6nina togava!da se nadqvame ,4e vs 6te e ok!
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Аз пък съм роден на петък 13, обаче в 5 и 25 сутринта, затова се смята за съботаКак съм изпуснал, иначе винаги ми върви на такава дата :P
За мен петък 13-ти е един обикновен ден.Нищо гадно не ми се е случвало на тази дата досега...
хм аз не вярвам мн на тва за петък 13-ти, ама преполагам 4е тоя ще е хубав, 4е съм планирала ве4е едно разбиване на един рожден ден![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Петък 13 май 2011 ще стана вече на 24 уау. Да не забравите да ме поздравите за рождения ден!!!![]()
Иначе аз не съм суеверна и не вярвам на такива работи...
petuk 13 e mnogo sladka dataaz li4no mnogo obi4am tezi petuci
![]()
незнам за другото, но това не е вярно...Първоначално написано от protoss
хммм who cares ?![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Е нз за вас ама един път ма изпитаха на Петък 13-ти и ми нашъкаха 2каДеба тая тъпа биоложка, баш мене да дигне
Така, че сега в Петък ще уча по всичко що имам... малии бах аз тогава имам и контролно по0 химия
![]()
Щото и на менПървоначално написано от DoPye
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Трябва ми компютърен римен речник,много ще съм благодарна ако някой ми намери такъв!
Ем то на мен тая година рождения ми ден беше на петък 13-ти и ви гарантирам, че тва беше най хубавия ми рожден ден досега. А сега на тоя петък 13-ти един от моя клас има РД \/ !!!
Хаха,аз съм роден на 9 октомври,но са ще си го празнувам в петък!
Хич не се вълнувам от някви англииски измислици...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Аве цялата история около петък 13 е малко по-различна...незнам защо се смята за такава фатална дата.Знам ли...на някои им върви,на други не..
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
за мен всеки път е различно-един път ми върви,друг път не....А като говорим за суеверия да ви се похваля аз съм Лъвче и ми върви като черна котка ми мине път
___to Be Continued___
на мен винаги ми върви на петък 13 обаче четвъртъ 12 ми е просто кошмарен ден а той е утре та се чуда дали и този път ще е така обаче мнооого ми е яко винаги на петък 13 и никъф проблем не ми прави че тази дата се води за фатална
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Първоначално написано от DoPye
Внушения всякакви.
На едни им било вървяло, на други-не.
За мене е един обикновен денТова е петък 13.. Същия както петък 14
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.