.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq

PPPLLLSSS HELP-VIRUUUUSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ABE HORA ANTIVIRUSNATA MI E AVG I NASKORO MI SE PUKNA EDIN VIRUS AMA NE ZNAM DALI GO E SPRQLA ILI SI E O6TE TUKA MRUSNIKA I PONEJE NI6TO9 NE RAZBIRAM MOLQ VI SE KAJETE SI MNENIETO PO VUPROSA 6TOTO NAPRAVO 6E SE POBURKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [-o<

Махай го този боклук AVG...
    сложи си NOD 32. 30 дневна версия можеш да свалиш от http://www.nod32.bg/main.php?id=101. Пускаш сканиране на целия комп и готово...

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от XaKePa
    сложи си NOD 32. 30 дневна версия можеш да свалиш от http://www.nod32.bg/main.php?id=101. Пускаш сканиране на целия комп и готово...
    ama trqbva li da maham AVG ili i tq moje da si sedi?????????????????

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от simona.91
    ama trqbva li da maham AVG ili i tq moje da si sedi?????????????????
    ОФфф колкото и да ти е скапана антивирусната не я сменяй за момента. Първо се увери ,че наистина имаш вирус. Пусни AVG то да направи full scan ....ако не намери нищо сканрай си комп аи он-лайн . Ако се намери нещо тогава и AVG то неможе да го махне чак тогава си дърпаш Kaspersky една от най-уважаваните от мен антивирусни пред която Nod-4o бледнее.
    РАЗБИРАСЕ ПРЕДИ ТОВА е ПРЕПОРЪЧИтелно да не казвам задължително да ънинсталнеш старата антивирусна.

Ами ако нищо не намира като го сканираш сигурно няма. Ама аз не съм много убедена. Пробвай с друга анти-вирусна да видиш дали ще покаже различно. Мисля че с NOD 32 няма да ти се наложи да изтриеш другата. Но доколко NOD 32 е добра всеки си има различно мнение.
    "Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend."

Има да вземаш бях с касперски с последния ъбдейт и нищо не намираше а нод-а хвана няколко...

simona.91 по-добре влез в сейф-моде ( даваш Ф5 като зарежда уин-а) и тогава стартираш антивирусната.

Forslor
    Guest
    Има да вземаш бях с касперски с последния ъбдейт и нищо не намираше а нод-а хвана няколко...
    Хванал той 5 хванал 50 нехванал. Кажи ми какво е хванал , покажими рапорта на NOD-чето да видим.

*Извинявам се че се улях малко с глагола "хвана"

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Sloji si Kaspersky i zabravq6 za Virusi i Sqkvi Bokluci
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Град
    sofiq
    e dobre de sa kajete mi ot tolkova mnogo mneniq koe da 4uq a?vie ako bqhte na moe mqsto koi bihte poslu6ali i samo ne po4vaite pak sus kasperski i nod i t n pls kajete mi koq da sloja ma taka 4e da nqma 100 razli4ni mneniq!v momenta sum sus NOD i ne sum mn sigurna 4e e ok si4ko taka 4e...............pls kajete 1 ne6to v koeto si4ki ste sigurni i za koeto si4ki ste suglasni [-o<

abe xora da ste 4uvali za razni za6titi ot saita na MICROSOFT kato naprimer CA antivirus tva e nai dobrata vuzmojna
    Дъ бест аватар от галерията

Град
    sofiq
    ooooooo stiga molq vi kajhete edna s koqto si4ki da ste suglasni ili pone kato kazvate 4e edna e dobra kajete za6to ili kato kazvate koq e gadna pak kazvaite za6to!!!molq vi tova e ne6to seriozno

Град
    sofiq
    abe naete li kvo-mn blqgodarq na si4ki koito mi pomognaha ama stiga tolkova 6toto........aide moje da se zaklu4i temata otnovo mn vi blqgodarq!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си