.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Повече от фен

Фобия от полицаи?

Това стана, когато бях 3 клас. Майка ми, която е лекар имаше смъртен случай на един пациент. Докато бях с приятелки в нас някой звънна. Бяха полицаи. Казаха ми, че им трябвала майка ми. Какви ли не неща ми минаха през ума... после трябваше да подпиша разни неща. Не бях на себе си цяла седмица. Толкова се бях уплашила... В апартамента имаме един квартирант (това е нова история). Той е съдия. Ограбиха го. САМО него. Ние винаги си бяхме вкъщи. Докато сме били в нас някой е ровил в съседната стая. Идваха полицаи, взимаха оъпечатъци и т.н. Естествено, ние сме заподозрените. Но не сме извършили нищо. Днеска ходих на разпит. Цялата треперех. Едвам ми се разбираше к'во говоря. Този разпит едва ли ще е последния. как да преодолея този страх? Не може така... Полицаят беше мил с мен, но аз пак го гледах като гръмната. Даже поисках майка ми да дойде с мен, защото ме беше адски страх да стоя сама с полицай в една стая. Беше ужасно. нз ко да прая

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    била си в 3-и клас и си подписвала нещо???

hell yeah
    Може и 4 да съм била. Да, 4 бях. Сори

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Повече от фен
    емииииииии същото е...

подписа ти на тези години няма никаква, ама никаква стойност...
    освен ако не си прекарала доста годинки във втори клас..
    не ми вярваш нали... Знаеш ли к'во? Не ми пука дали ми вярваш или не! Аз си знам, че това се е случило и, че ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА!!! Отначало и майка ми не можа да повярва като и разказах, така че те разбирам...долу-горе

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Крейзи_секси_шит или каквото си там, че си тъпа спор няма, ама не е ли още по-тъпо да пишеш тук някаква малоумни историйки и да си мислиш, че някой ще ти помогне?

Супер фен
    Преудолей си страха, успокой се.Нали знаеш, че ти не си виновна, просто им го докажи! уСПЕХ
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Преудолей си страха, успокой се.Нали знаеш, че ти не си виновна, просто им го докажи! уСПЕХ

Повече от фен
    днеска докато чаках да ме разпитат цялата треперех. Мислех, че ми е студено и ме тресе. От полицаите обаче съм възмутена. Просто се отнасят така грубо и гадно, че няма накъде повече. Преди малко се обадих на една моя приятелка да и кажа и тя не можа да познае кой се обажда, защото гласът ми трепереше. Вече не мога да спа а съм първа смяна на училище и ся се чуствам адски изморена. Много е гадно

Ти кво искаш? Кафе, понички, телефонен разговор и адвокат?

И аз имам ГОЛЕМА ФОБИЯ ОТ ПОЛИЦАИ!
    Ама пък от друга гледна точка и бързо бягам!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Guest
    била си в 3-и клас и си подписвала нещо???

hell yeah

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Как може да те е страх от някое тъпо говедо?

Мега фен Аватара на machoka
    Не са всички говеда.. има останали примерни екземпляри..

вчера по никое време след полунощ ми вдига палката един такъв, спирам аз.. 'Сержант Петров /примерно/, добър ви вечер, документите за проверка, ако обичате' - с един такъв ми ти приятелски тон. Давам аз, той вика 'колата ваша ли е, криминално проявен ли сте' и някакви други протоколни въпроси.. забавих се нещо с талона, че не можах да го намеря в началото, той вика 'няма проблем, не бързайте'.. ама един такъв, учтив до немай къде..
    Провери си всичко, пък ми върна документите с думите 'всичко хубаво, приятна вечер ви желая'.. и така.. а можеше да се заяде за 100те невалидни винетки по стъклото примерно, които не съм разлепил.

Един път пък правихме 'съвместно разследване' за едни наркомани с тях..дето се вика една 'акция' проведохме съвместно.. така че има и готини хора. Съжалявам, че авторката е попаднала на животно.

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Krisi molq te uspokoi se...kato mi se obadi ako na telefona mi ne pi6e6e 4e si ti i az nama6e da te poznaq...Prosto se uspokoi,znae6 4e vinagi ima nqkoi koito da se zaqjda
    ___to Be Continued___

XAHxA ba6ta mi e policai takia ne6ta ne ma trogvat men aHXAHxA
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Rush_girl
    Krisi molq te uspokoi se...kato mi se obadi ako na telefona mi ne pi6e6e 4e si ti i az nama6e da te poznaq...Prosto se uspokoi,znae6 4e vinagi ima nqkoi koito da se zaqjda
    чу ли Криси? Успокой се ! Ако искаш му врътни един мазен дудук на поУицая да се успокоите взаимно... поредната плоска шега.. Обрали съдията, обаче те по цял ден си били у тях... някой призрак ли го е обрал или Невидимият? Чудно как не сте видяли...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Как може да те е страх от някое тъпо говедо?
    Едър рогат добитък или дребни гризачи.
    По темата:
    Преодолей го този страх. Неоснователен е! Ако неможеш сама потърси помощта на психолог.

Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Крейзи_секси_шит или каквото си там, че си тъпа спор няма, ама не е ли още по-тъпо да пишеш тук някаква малоумни историйки и да си мислиш, че някой ще ти помогне?
    -обиди още веднъж най-добрата ми приятелка и аз ще почна с обиди,и незнам кой е по тъп
    miscellaneous_370.gif

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ахахха аз пък ще почна теб

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Фен
    Град
    varna
    aide spokoino be nema kvo da te e strah nali ne si vinovna yspokoi se .... yspeh..

Guest
    Полицайте гризачи били, добитък били, не знам си к'во още..
    Обаче да ти излезе един жандармерист 150 кила да те видим дали ти знае устата
    Аман от келеши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си