- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фобия от полицаи?
Това стана, когато бях 3 клас. Майка ми, която е лекар имаше смъртен случай на един пациент. Докато бях с приятелки в нас някой звънна. Бяха полицаи. Казаха ми, че им трябвала майка ми. Какви ли не неща ми минаха през ума... после трябваше да подпиша разни неща. Не бях на себе си цяла седмица. Толкова се бях уплашила... В апартамента имаме един квартирант (това е нова история). Той е съдия. Ограбиха го. САМО него. Ние винаги си бяхме вкъщи. Докато сме били в нас някой е ровил в съседната стая. Идваха полицаи, взимаха оъпечатъци и т.н. Естествено, ние сме заподозрените. Но не сме извършили нищо. Днеска ходих на разпит. Цялата треперех. Едвам ми се разбираше к'во говоря. Този разпит едва ли ще е последния. как да преодолея този страх? Не може така... Полицаят беше мил с мен, но аз пак го гледах като гръмната. Даже поисках майка ми да дойде с мен, защото ме беше адски страх да стоя сама с полицай в една стая. Беше ужасно. нз ко да прая
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Може и 4 да съм била. Да, 4 бях. СориПървоначално написано от exploitedteen
![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
не ми вярваш нали... Знаеш ли к'во? Не ми пука дали ми вярваш или не! Аз си знам, че това се е случило и, че ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА!!! Отначало и майка ми не можа да повярва като и разказах, така че те разбирам...долу-гореПървоначално написано от exploitedteen
Крейзи_секси_шит или каквото си там, че си тъпа спор няма, ама не е ли още по-тъпо да пишеш тук някаква малоумни историйки и да си мислиш, че някой ще ти помогне?
Преудолей си страха, успокой се.Нали знаеш, че ти не си виновна, просто им го докажи!уСПЕХ
Неподходящ размер на снимка в подпис!
днеска докато чаках да ме разпитат цялата треперех. Мислех, че ми е студено и ме тресе. От полицаите обаче съм възмутена. Просто се отнасят така грубо и гадно, че няма накъде повече. Преди малко се обадих на една моя приятелка да и кажа и тя не можа да познае кой се обажда, защото гласът ми трепереше. Вече не мога да спа а съм първа смяна на училище и ся се чуствам адски изморена. Много е гадно
Ти кво искаш? Кафе, понички, телефонен разговор и адвокат?
И аз имам ГОЛЕМА ФОБИЯ ОТ ПОЛИЦАИ!
Ама пък от друга гледна точка и бързо бягам!
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Как може да те е страх от някое тъпо говедо?
Не са всички говеда.. има останали примерни екземпляри..
вчера по никое време след полунощ ми вдига палката един такъв, спирам аз.. 'Сержант Петров /примерно/, добър ви вечер, документите за проверка, ако обичате' - с един такъв ми ти приятелски тон. Давам аз, той вика 'колата ваша ли е, криминално проявен ли сте' и някакви други протоколни въпроси.. забавих се нещо с талона, че не можах да го намеря в началото, той вика 'няма проблем, не бързайте'.. ама един такъв, учтив до немай къде..
Провери си всичко, пък ми върна документите с думите 'всичко хубаво, приятна вечер ви желая'.. и така.. а можеше да се заяде за 100те невалидни винетки по стъклото примерно, които не съм разлепил.
Един път пък правихме 'съвместно разследване' за едни наркомани с тях..дето се вика една 'акция' проведохме съвместно.. така че има и готини хора. Съжалявам, че авторката е попаднала на животно.
Krisi molq te uspokoi se...kato mi se obadi ako na telefona mi ne pi6e6e 4e si ti i az nama6e da te poznaq...Prosto se uspokoi,znae6 4e vinagi ima nqkoi koito da se zaqjda
___to Be Continued___
XAHxA ba6ta mi e policai takia ne6ta ne ma trogvat men aHXAHxA
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар
чу ли Криси? Успокой се ! Ако искаш му врътни един мазен дудук на поУицая да се успокоите взаимно... поредната плоска шега.. Обрали съдията, обаче те по цял ден си били у тях... някой призрак ли го е обрал или Невидимият? Чудно как не сте видяли...Първоначално написано от Rush_girl
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Едър рогат добитък или дребни гризачи.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
По темата:
Преодолей го този страх. Неоснователен е! Ако неможеш сама потърси помощта на психолог.
-обиди още веднъж най-добрата ми приятелка и аз ще почна с обиди,и незнам кой е по тъпПървоначално написано от Psycho Realm
miscellaneous_370.gif
ахахха аз пък ще почна теб![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
aide spokoino be nema kvo da te e strah nali ne si vinovna yspokoi se .... yspeh..![]()
Полицайте гризачи били, добитък били, не знам си к'во още..
Обаче да ти излезе един жандармерист 150 кила да те видим дали ти знае устата![]()
Аман от келеши.