.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Kak da i predloja

Guest

Kak da i predloja

Zdraveyte na 17 godini sym i se vlubih v edno momiche ot moq klas no mi e trudno da naprawq 1-vata krachka zashtoto prosto neznam kak tochno da i kaja che q obicham . Pomagaite s prosti primeri PLS

...

Най-просто ще е да отидеш и да и кажеш за чувствата си. Колкото по-убедително и го кажеш, толко по-приятен за теб ще бъде резултата. Успех!
    SY

abe 4ove4e ti si na 17 i ne znae6 kak da predloji6 na momi4e ima dva varianta:
    1.ne si na 17
    2.zasrami se
    Дъ бест аватар от галерията

Повече от фен
    samo s nameci i pogledi ne stavat ne6tata,taka 4e deistvai nasame.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от KoRn
    1.ne si na 17
    2.zasrami se
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    Цитирай Първоначално написано от KoRn
    1.ne si na 17
    2.zasrami se
    е са да не се подиграваме,то не е мн сигорно и ти дали можеш
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Re: Kak da i predloja

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveyte na 17 godini sym i se vlubih v edno momiche ot moq klas no mi e trudno da naprawq 1-vata krachka zashtoto prosto neznam kak tochno da i kaja che q obicham . Pomagaite s prosti primeri PLS
    Ми...ако има симпаттии към теб,дори и да няма....я питаш ,примерно(незнам как се казва)"Иванке, ще ми станеш ли гадже?..."обаче...не направо...изпрати някое друго момче или и хвърли листче по време на час...или ако не те е срам направо си и го кажи-бе ти ще разбереш кога е подходящия момент
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Мега фен Аватара на iiirish
    първо трябва да изчакаш удобен момент, когато ще останете насаме. поемаш си дълбого въздух и казваш това, което изпитваш. предай го точно така както го чувстваш, защото момичетата разбираме кога ни казват истината. и както бях писала в една друта тема: трудно е само началото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си