Moderated by W.I.M.: Не съм му казала, че го обичам ... :(
Като казвам, че не съм предполагала, че ще попадна в такава ситуация, наистина го мисля...Не искам съвети, съчувствие или нещо такова, просто искам да споделя.
Всичко започна преди около 2 години. запознахме се на един рожден ден на общ познат. От първия миг ми направи много силно впечатление - всичко, което някога съм търсила в едно момче... Просто трябваше да се запозная с него! Дотогава бях отрязвала доста момчета, и макар само на 16, се имах за доста "опитна". Но това беше преди да го срещна. От първия миг почувствахме, че говорим на един език, цялата вечер прекарахме заедно. Уговорихме се да се срещнем много скоро....
Няколко месеца по-късно вече бях абсолютно хлътнала, за 1ви път в живота си разбрах какво е да си истински влюбена. Постоянно бяхме заедно с това момче и бях почти сигурна, че отвръща на чувствата ми, но просто не иска да прибързваме. И така, докато един ден не ми каза, че съм най-добрата приятелка, която някога е имал. Аз реших да бъда честна с него, казах му че не го възприемам само като приятел. И той отговори, че би искал да ме е срещнал по-рано, че съм един от най-стойностните хора, които познава, но просто отдавна е влюбен в друга и на мен не може да гледа по друг начин, освен като на приятелка. Че не иска да губи приятелството ми, но ще ме разбере, ако аз не мога да му простя, че не отвръща на чувствата ми.
Сега си казвам: Да се беше изплашил, да беше казал, че не иска да има нищо общо с мен повече...Да го бях направила аз! Но не, аз избрах да останем "само приятели", все едно никога не съм му казвала, че го обичам...Да ставаме все по-близки, но не и докъдето аз искам.Това е вече 2 години. От тогава за мен друг няма, на 18 съм, доста привлекателна съм, момчетата ме харесват, но аз просто не искам никой друг, освен него, който никога няма да бъде мой. "Любовта е отрова, но защо сме готови да я пием отново, и отново", така се пее в една песен. И аз се питам, докога ще продължи това, кога ще престана да се измъчвам...Омръзнало ми е да крия, но просто не мога да загубя и приятелството му. Не знам какво да правя, но скоро ще полудея
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§