.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Moderated by W.I.M.: Той каза, че скоро ще късаме :(

Значи моя проблем е следния - с приятеля ми сме заедно почти 5 месеца и понякога се посдърпваме за глупости, което за мен е нормално. Та днес си говорехме по телефона и той ми каза, че скоро ще късаме. Исках да ви питам да направя ли нещо, да се боря ли, за да го задържа повече или да оставя нещата такива???
    Той самия ми призна, че го е страх от сериозна връзка, но проблема е, че имам чувства към него...

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§
    You got all my love, living in your own hate!

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Не мога да разбера това "Скоро ще късаме".. Опитва се да те подготви или какво.. Или късате или не. Май приятеля ти е доста объркан. Защо трябва да правиш нещо при положение, че той не те оценява такава каквато си сега. А и какво значи не иска сериозна връзка. Когато искаш да си с някой наистина много, няма такова нещо като не искам сериозна връзка.. По добре си поговори сериозно с него.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Говорили сме много с него, но никакъв ефект. Той явно не приема разговорите насериозно и даже днес ми каза като скъсаме искам да си останем приятели, защото това ми е най-дългата връзка и такива работи... Май не знае какво иска.
    Явно ще късаме...

Мега фен Аватара на koalka
    Питай го какво е имал в предвид под това,което е казал?Той явно няма много силни чувства към теб,защото няма да ти каже такова нещо от сорта,че не е готов за сериозна връзка.Питай го какво просто е искал да каже.

Щом е така и не те оценява, няма смисъл да се бориш за една изгубена кауза.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    ми мила поговори с него,кажи му че за теб той значи мн!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен
    Град
    София
    Ебаси кретена!Я му звънни и му кажи "Ох,айде бе кога ще късаме,че нямам търпение...кога ще се наканиш?!"...да видиш как ще спече!кво значи "ще късаме скоро" и "искам да си останем приятели,щото бля бля бля"....яяяяяя се дръж на ниво,девойко...кви са тия циркове дето ти играе

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Уфф.. кФи са тези глупости .. наистина може да го обичаш , ама заради какво ? Защото си свикнала да си с него ? Нее , недей така , вие не сте едно цяло , ти си отделна личност . Което значи , ще се оправиш и без него , щом той не държи на теб и не те цени .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Ебаси кретена!Я му звънни и му кажи "Ох,айде бе кога ще късаме,че нямам търпение...кога ще се наканиш?!"...да видиш как ще спече!кво значи "ще късаме скоро" и "искам да си останем приятели,щото бля бля бля"....яяяяяя се дръж на ниво,девойко...кви са тия циркове дето ти играе
    =D> =D>

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    някой ако ми каже "скоро ще скъсаме", лично ще го скъсам веднага
    няма смисъл да понасяш гадното безпокойство и очакването на края всяка една минута, ден...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    ANELIQ PEPEL OT ROZI

Мерси на всички, които си направиха труда да отговорят. Говорих с него и му казах ако ще късаме да късаме веднага и той горкия се сдуха много. Всъщност след това последва дълъг разговор и ще останем заедно. Той осъзна, че не иска да ме загуби и се извини за тъпото си държание.
    Темата може да бъде заключена.

Супер фен
    Град
    София
    Чудено,че се е светнал по въпроса!

Град
    долна махала:D
    Не съм чела другите постове, но ще ти кажа едно: късай ти първа с него и не се унижавай. Гаджето на една приятелка и беше казало, че сега са заедно, но след 2 месеца щели да късат. ЕЕ по-голяма глупост и унижение за момичето не съм чувала! Той едва ли има чувства към теб, но не къса от немане кво да се прави. Бягай бързо и надалече и си намери някой, който да те уважава!
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от selen_mischief
    Не съм чела другите постове, но ще ти кажа едно: късай ти първа с него и не се унижавай. Гаджето на една приятелка и беше казало, че сега са заедно, но след 2 месеца щели да късат. ЕЕ по-голяма глупост и унижение за момичето не съм чувала! Той едва ли има чувства към теб, но не къса от немане кво да се прави. Бягай бързо и надалече и си намери някой, който да те уважава!
    ОФ,като не си чела другите постове, що отговаряш...поне последния да беше прочела,за да знаеш,че са се оправили нещата

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    emi toi shtom iska da kasate ne mojesh da napraish nishtu

0biChkam SlyNcEt0 :}

Цитирай Първоначално написано от Nightmare
    Не мога да разбера това "Скоро ще късаме".. Опитва се да те подготви или какво.. Или късате или не. Май приятеля ти е доста объркан. Защо трябва да правиш нещо при положение, че той не те оценява такава каквато си сега. А и какво значи не иска сериозна връзка. Когато искаш да си с някой наистина много, няма такова нещо като не искам сериозна връзка.. По добре си поговори сериозно с него.
    =D> =D> =D> mnogo to4no kazano =D> =D> =D>

Супер фен
    Град
    София
    Ауууу,много се дразня...ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРАААААААААА

Град
    долна махала:D
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Цитирай Първоначално написано от selen_mischief
    ОФ,като не си чела другите постове, що отговаряш...поне последния да беше прочела,за да знаеш,че са се оправили нещата
    Иф, добре, прочетох го, и кбо? Мнението ми пак си е същото, щом веднъж някой си е позволил да и каже нещо такова, то изглежда наистина го е мислил и не жиждам смисъл да се продължава подобна връзка, не мисля, че той изпитва особени чувства кум момичето, а просто му е по-добре с гадже, отколкото без. Може и да греша, не съм запозната подробно сус случая...
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Ами то е ясно иска да скъсате веднага за това ти го е казал
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Хах има развитие, не че на някой му пука много, но исках да споделя...
    Скарахме се жестоко вчера с него пак за простотии и аз не издържах вече... Може да ви се стори курвенско, но скъсахме и аз тръгнах с един сладур от моя клас, с когото си имахме заигравка. Не ме интересува дали съм постъпила гадно, защото нервите ми бяха скапани от караници за щяло и нещяло. Сега се чувствам щастлива...

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Щом е така и не те оценява, няма смисъл да се бориш за една изгубена кауза.
    точно така! няма смисъл след време когато чуствата ти са по силни да скъсате... тогава ще те боли повече !!
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си