.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    linki-park
    Guest

abuma na linkin paark

abe hora da vi pitam znaite li koga izliza noviq album na LP???

Guest
    ne trqbva6e li da izleze tova lqto mislq 4e daje ve4e e izlqzul

ЛП- лигави педали
    Guest

.

Линкин парк са недоносчета ! Всеки, който ги слуша трябва да се замисли дали тия уши са му нужни. Ако не му требват да ги направи на пача!!! Как може група , в чийто клип някаква мацка пише на огледало "Аз съм нищожество" да е модел за подражение на цяло поколение? Музиката е да ти прави кеф, а не да те здухва. + това не стават!!!!Жицата е зарибяваща, но посредствена. Вокалът не става, за чеп за зеле.Сори булки!!!

mi nz koga izliza albuma ma moga da popitam de ne 4e me kasai 6tot az ne gi slu6am

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Повече от фен
    Град
    КМД
    Моля ви не превръщайте темата в спор, тъй като всичките ви аргументи ще бъдат базирани на личното ви мнение. Аз самият също не си падам по Линкин Парк, но не бих си позволил да омаловажавам труда на пичовете като раздавам злобни коментари. Свирят си момчетата, имат си фенска маса. Авторът на темата просто задава въпрос, на който съм длъжен да дам отговор, тъй като темата го изисква. Албумът е планиран да излезе на бял свят в началото на пролетта на 2007. Все още няма точна дата. Излизането му беше отложено неколкократно по-рано тази година.

Супер фен

Re: .

Цитирай Първоначално написано от ЛП- лигави педали
    Линкин парк са недоносчета ! Всеки, който ги слуша трябва да се замисли дали тия уши са му нужни. Ако не му требват да ги направи на пача!!! Как може група , в чийто клип някаква мацка пише на огледало "Аз съм нищожество" да е модел за подражение на цяло поколение? Музиката е да ти прави кеф, а не да те здухва. + това не стават!!!!Жицата е зарибяваща, но посредствена. Вокалът не става, за чеп за зеле.Сори булки!!!
    Пфффф, Линкин Парк са велики уее момчеее.
    2т. системно

Повече от фен
    И аз знам, че е за пролетта догодина А за анти-феновете- я по кротко Всеки има право да прави каквото си иска (стига да няма насилие) Аз лично също много си падам по Линкинчетата, само дето, въпреки препоръките, мисля да си запазя ушите
    Хакерка с пистолет !!!

Град
    sLizA6 k1m aDa i zAviVa6 v p1rVatA preSe4kA vdQsn0
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Моля ви не превръщайте темата в спор, тъй като всичките ви аргументи ще бъдат базирани на личното ви мнение. Аз самият също не си падам по Линкин Парк, но не бих си позволил да омаловажавам труда на пичовете като раздавам злобни коментари. Свирят си момчетата, имат си фенска маса. Авторът на темата просто задава въпрос, на който съм длъжен да дам отговор, тъй като темата го изисква. Албумът е планиран да излезе на бял свят в началото на пролетта на 2007. Все още няма точна дата. Излизането му беше отложено неколкократно по-рано тази година.
    10x ))))))))))))))))))))))))))))))

MOMI4ENCE SAM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си