Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
Ако в действителност използваш езика, който си използвал в писмото си тук... ами не се учудвай, че никое момиче не иска да излиза с теб. Отвори малко тълковни, синонимни речници, попрочети някоя и друга книга... С една дума пооправи си бедния пубертетски речник и тогава успеха ти ще е по-близо.
Живота не е само красива физика... иска се и малко по-интелектуално отношение.
momi4eta blagodarq vi za ideqta ne se bqh zamislql vyrhu ezika s koito ob6tuvam s protivopolojniq pol NO iskam da vi kaja 4e ste mnoo ama mnoo dale4 ot istinata ako si mislite 4e kat pi6ete na kirilica i mi se praite na interesni ste mnogo umni ili pyk samiqt fakt 4e se hva6tate za dumite mi a ne za sydyrjanieto im e o6te po krasnore4iv
Виж, има една поговорка... "Капка по капка, вир става". Първо ще оправиш речта, после ще оправиш поведението си и ще се научиш да приемаш критика... Нещата ще се наредят.
Иначе пиша на кирилица, защото ми е по-удобно и това е родната ми азбука. Аз съм патриот преди всичко, не ми харесва да пиша на латиница, щом имам възможността да пиша на родната си азбука.
Ще те посъветвам едно последно нещо... Момичетата харесват жестовете, малките жестове, цветя, парфиуми... това ги впечатлява (говоря за 15-18 годишните). ВНиманието, но не прекаленото, защото от личен опит започваме малко да се надуваме. Не винаги, но често пъти става и така.
Така че... вложи малко въобрагение и ще се получи цялата работа.