- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko puti?...........
q sia mi kajete kolko puti go pravite vie v sedmicata,6tot s moq priatel sporim po taq tema #-o
ако имах тази възможност всеки ден даже по двапъти ако можеше![]()
4-5 През деня
3-4 През ноща
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
дам даже понякога към 200 000 пъти, може малко старомодно да звучи, но за мен в една връзка не е важен само секса, да не каже, че това на ден е леко тъпо, момичетата не са само за секс - трябва да ги галите малко да ги забавлявате ала бала не мислите ли?
Предпочитам един път в месеца но цял ден супер качествено, отколкото всеки ден да правя секс с едно момиче, което само се чуди как по-бързо да се оттърве![]()
пич пробвай да си купиш кукла.незабравяй че и на тях им се ...... такаче не бъди толкова егоистиченПървоначално написано от Анонимко
Хех е то по добре да съм егоист
То излиза, че е най-добре 1 път до 2 месечно и да си егоист и мацката да жаднее
П.С. по-горният пост е мой![]()
<?php
echo "За въпроси и отговори си има форум не пращайте лични съобщения";
?>
Е като си иска какво да и кажа
Не миличка 1 - 2 пъти месечно![]()
Тя ще ме раскъса и въобще няма да пита искам ли не искам ли
Ти нещо![]()
Пък и като я видя мокричка ии не издържам![]()
Обикновено и аз се замислям ама им губя се бройката
По коя тема спорите бе? Много глупава, повтаряща се и не ясна тема
Ами правим го колкото пъти можем. Като не можем - не го правим.Първоначално написано от elinceto
Огънят е добър слуга и лош господар.
Обикновено колкото ми се прави... Нямам някаква граница или норма.
Днес тук има много странни теми...
SY
Много сме изморени, тя обикновено повече, и не правим всеки ден, дори не правим през работните дни. Но си наваксваме през weekend-а - като зайчета сме.
1,2 пъти седмично,не повече
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
...
Поне по 2-3 пъти на денА сме заедно ве4е година и половина и си4ки много ни се 4удят как не сме си омръзнали още
![]()
Как не сте си омръзнали ощеПървоначално написано от SINDEL
![]()
Ми знам ли6тот съм от тоя тип жени дет много оби4кат секса и ако взема 4е му омръзна на моя, после 6е има да седи на сухо или да го прави веднъж в месеца
![]()
А освен тва се оби4аме![]()
Почти всеки ден. Понякога по-рядко. Зависи от настроението, все пак. Но не издържаме повече от 2-3 дена без секс. Понякога ми се иска по 3-4 пъти на ден. Понякога пък просто искам любов. Да си го гушкам и целувам. Понякога пък аз искам секс, а той любов...
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Картите казват че ще имаПървоначално написано от krem4et0
Нидей рива![]()
abe vie ste eb... mrusnicite-vie se izkarahte napravo Sex mashini =po 3-4 puti na den,vseki den v sedmicata -koga namirate vreme ??ili teren ,ili za seKs go priemate edna svirka i dotam.. ebati sopolivite lapeta
evala na tezi,koito si priznavat![]()
kato pi6e6 sam si ne vqrva6Първоначално написано от MrAsNiKa
![]()
Когато авера ми е тука по 2-3 пъти,когато го няма-няма секс!