- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те мило :) повече от всичко на света
За теб
Обичам те сутрин, когато отваряш очи,
когато сънливо поглеждаш в страни.
Обичам когато си сгушена до мен,
обичам със теб да посрещам всеки нов ден.
Обичам те вечер, когато почиваш в ноща,
когато с невинна усмивка потъваш във
приказното царство на съня.
Обичам те сгушена до мен.
Обичам те всяка нощ, всеки ден,
и безумно щастлив сам, че ти ще си винаги с мен.
Искам да призня пред цялото интернет пространство ,че обичам моето мишле повече от всичко което може да се обича по този начин.Искам да кажа ,че Любовта е учудена от мащабите на моята обич и да и се врека във вчна любов към нея.
ОБИЧАМ ТЕ КАТЕ
//Извинявам се за флууда ,но просто нямаше начин![]()
Колко мило =D> как ми се иска и моето момче да ми каже нещо подобноотдавна не го е правил
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Еее страхотно е!Много се радвам за вас,дано любовта никога не ви напусне..!!!:}}
f@nt@zi@
Брао Баце ! Немаш Равен :respect:=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Много якооо.Страшно мили думи =D>
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Толкова се радвам като видя нещо такова!!Пожелавам ви да се радвате един на друг и на любовта си и да я запазите жива още много дълго време
![]()
![]()
"...I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything,
without a thought, without a voice, without a soul...
don't let me die here -
there must be something more...
Bring me to life!..."
Tova e strahotno,super milo eradvam se,che ima hora kato teb
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
OMFG!!! WHAT A FAGGOT LOL !!1
браво браво Скоро ще пееш друга песен
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
)) и аз съм Кате, но се хващам на бас, че това не е за мен, колкото и хубаво да е. Надявам се твоето момиче, твоето Кате да оценява всичко което правиш за нея..защото ти го заслужаваш!
Късмет!
Някъде огрява.
Ами... прочетохме признанието ти, радваме се, че го споделяш и ти пожелаваме все така да се чувстваш и да нямаш повод да пишеш обратното!
SY
Ето така трябва да се държи едно момче към приятелката си!!!Първоначално написано от dready
![]()
Много се радвам за вас.Стихотворението е много хубаво и като гледам изразява мислите ти.Много се радвам,че има хора като нас с приятеля ми,които се обичат силно и искренно.Продължавайте да се обичате и завинаги.
Bravo bravo mnogo se radvam na sladur4eta kato vas
PS raz4ustva me![]()
напъкно съм съгласна,но за жалост мн малко момчета се държат такаПървоначално написано от Krem4eto
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
da skoro pesenta shte e drugaПървоначално написано от TreeHill
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
аз ви пожелавам,на теб и приятелката ти,цялото щастие на света и кажи на повече твои приятели как трябва да се държат
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Да не бъда голословен ,ще постна една наша снимка снимка.Ако имате желание превърнете темата в албум на лубимите ни хора.
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Аз тая другата песен съм слушал я пял доста пъти.Така ,че относно разочарованията едва ли ще се изненадам с нещо.Да не пеете вие друга песен след времеПървоначално написано от Mike-Jones
![]()
Congratulations! Добро е. :P![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
браво супер сте ! много любов ви пожелавам и да сте си все така щастливи ;рр