Здравей. Това, което си изпитала е много гадно. Повярвай ми, аз знам какво означава думата "обич", не това, което изричаш на първия симпатичен човек, а това, което сякаш сърцето ти крещи...знам какво е да не можеш да спреш да мислиш за него, да не можеш да продължиш напред без него...Само ще ти кажа, всичко зависи от теб. Че ще изпитваш мъка - сигурно е. Няма квкво да те лъжа - още дълго време няма да се съвземеш. Да, времето лекува, но пак си боли. Единственото, което можеш ти да направиш, е да продължиш напред. Банално звучи, да!Но е така. След като той е късал на 2 пъти с теб, просто така, значи счита, че връзката ви не го удовлетворява. В такъв случай няма какво да направиш. Ти трябва да си себе си, след като той не те харесва такава, ти няма да се променяш, я, рано или късно ще намериш някой, с който ще се допълвате взаимно и който няма да намира лошото в теб, а хубавото. Един много важен човек за теб е напуснал живота ти, но това не значи, че няма да си щастлива отново! Повярвай ми, още много хора ще срещаш, от теб зависи дали ще позволиш на някой друг да се докосне до душата ти или ще живееш в миналото. Загубила си нещо, но това е минало вече. Не го пренасяй в бъдещето си, защото така ще пропилееш много ценно време! Поплачи си, помисли си...После погледни реално - много още неща ще видиш от живота и пак ще обичаш, сигурна съм...Просто трябва да си силна.