- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- napalno sam sasipana ve4e
Napravo ne moga da povqrvam,kato pro4etoh tazi istoriq i ne6to v men se svi.Moga da kaja,4e za pruv put mi se slu4va da popadna na takuv razkaz,koito da prili4a tolkova na moq,vsmisul,4e i na men mi se slu4va su6toto sega.Az poznavam gadjeto si ot 3 godini i mnogo silno go obi4am.Za tezi godini sum prejivqla kakto hubavi taka i lo6i momenti s nego,no kakto samata ti kaza purvata lubov ne se zabravq.Moga suvsem otgovorno da kaja,4e te razbiram i to mnogo dobre!Kakvoto i da se slu4i,znam 4e nikoga nqma da go zabravq.Az i toi kakto ti i gadjeto ti,sme se razdelqli nqkolko puti(malko pove4e ot vas).Purvite dva puti toi me zarqza,no kato mina malko vreme sam me potursi,za6toto razbra,4e e napravil gre6ka i se subrahme otnovo.Predi mesec oba4e az skusah s nego,za6toto problemite mi doidoha v pove4e i bqh mnogo oburkana.Sega oba4e se zamislqm dali da ne trugna pak s nego,za6toto az go obi4am i toi su6to tvurdi,4e me obi4a i iska da bude s men kakvoto i da stava.Prosto nie ne mojem da se prestruvame na priqteli,a v su6toto vreme da imame silni 4uvstva.Kazvam ti vsi4ko tova,za6toto mislq,4e vie dvamata su6to trqbva da si dadete o6te edin 6ans(ot tretiq put vsi4ko se polu4ava).Kakto tvurdi priqtelqt mi,4ovek dava 6ans samo na tozi,kogoto obi4a,a 6tom vie ve4e ste si dali edin 6ans,zna4i se obi4ate i trqbva da spasite lubovta si.Prosto trqbva da se pravqt kompromisli,tova e!USPEH
Obi4am te prez ledove i buri,obi4am te prez ogun i voda!Surceto mi dokrai e tvoe,dokrai dori i sled smurtta!Kakvo sa vekove i eri,kakvo e vsu6tnost ve4nostta?I v drug jivot 6te te namerq i pak surceto si 6te ti darq!