Незнам тука какво да ти кажа...... според мене той постъпва децки как тей му трябваха цели 2 години да разбере че сте различни характери то това се разбира след 1-я месец.
А и ако не той поне аз оценявам това което си правила за него докато е бил в казармата това никак не е малко най хубавото нещо според мен е това и така си му доказала много работи. Въпреки че аз няма да отида у казарма ама мисля че това е много готино дето си го правила.
И много се дразня тей като на хората им се падат работи които не ги заслужават в тоя пример ти си му била като...... дар от бога да речем ти си била перфектното гадже приятелка и любовница и много си държала на него.А той не е можал да разбере това много гадно.
И аз преди 2 години претърпях това което ти сега го търпиш но не се притеснявай и давай смело на пред .
Сега пак съм готов да имам дълга връзка и дано сегашната се окаже таква.
Та мисълта ми тука във последните изречения беше че примерно аз винаги съм търсел такова сериозно момиче и да държи на мене а винаги ми се падат някакви дето нищо общо.Просто не е трябвало да се падниш на него а на някой който би те ОЦЕНИЛ много по добре !!!!!!!!!