- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли възможност
отскоро започнах да правя св...ки на моят приятел,обаче като му го налапам-ми става кофти,смисъл много ми е голям.. а и също така искам да попитам примерно ,ако някое момче има някакво заболяване ,примерно гъбички има ли някаква възможност аз да се заразя с нещо на устната кухина?
Ами много е просто-щом не ти е приятно не го прави
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Ти сега само на приятеля ли си правиш френска или ?!
Ако има лоша хигиена хващаш го за патката първо му я измиваш истъркваш ии после си вършиш работата
Исползвай някой добре ароматизирано измиващо средство
Баси тва е елементарна хигиена бе
Той патока му ако е миризлив и гъбясал неам думи![]()
Може ти стане нещо на устата много ясно
Заради неговата лоша хигиена нарушаваш и своята
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Мда, от с***ки също можеш да лепнеш кво ли не. Караи го да се мие хубаво или просто не му ги прави 6тот не гъби4ки ми бая по-кофти неща можеш да прихване6 ако хигиената му я няма никаква.
Наистина като не ти е приятно едно нещо не го прави. Иначе, да има възможност да се заразиш с гъбички. Дори и ако ти имаш афта на естата си, може той да получи гъбички.
SY
Мисля че гъбичките ще са ти най-малкия проблем.То СПИН се прадава така.
За гъбички може да си ги пипнеш, какато и може да пипнеш гъбички ако докосваш човек с някакво друго кожно заболяване.
Колкото до свирките просто пробвай да използваш езика си вместо да му го лапаш целия. С правилната техника удоволствието е не по-малко.
Първоначално написано от {Sweet_Dreams}
abe ti dobre li si -ot tova sus SPIN nqma da se zarazi..prosto moje da si navleche dr infekcii