.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    dfgkl
    Guest

Има ли възможност

отскоро започнах да правя св...ки на моят приятел,обаче като му го налапам-ми става кофти,смисъл много ми е голям.. а и също така искам да попитам примерно ,ако някое момче има някакво заболяване ,примерно гъбички има ли някаква възможност аз да се заразя с нещо на устната кухина?

Ами много е просто-щом не ти е приятно не го прави
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Ти сега само на приятеля ли си правиш френска или ?!
    Ако има лоша хигиена хващаш го за патката първо му я измиваш истъркваш ии после си вършиш работата
    Исползвай някой добре ароматизирано измиващо средство
    Баси тва е елементарна хигиена бе
    Той патока му ако е миризлив и гъбясал неам думи
    Може ти стане нещо на устата много ясно
    Заради неговата лоша хигиена нарушаваш и своята

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Мега фен
    Град
    SF
    Мда, от с***ки също можеш да лепнеш кво ли не. Караи го да се мие хубаво или просто не му ги прави 6тот не гъби4ки ми бая по-кофти неща можеш да прихване6 ако хигиената му я няма никаква.

...

Наистина като не ти е приятно едно нещо не го прави. Иначе, да има възможност да се заразиш с гъбички. Дори и ако ти имаш афта на естата си, може той да получи гъбички.
    SY

Мисля че гъбичките ще са ти най-малкия проблем.То СПИН се прадава така.

Майн
    Guest
    За гъбички може да си ги пипнеш, какато и може да пипнеш гъбички ако докосваш човек с някакво друго кожно заболяване.
    Колкото до свирките просто пробвай да използваш езика си вместо да му го лапаш целия. С правилната техника удоволствието е не по-малко.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако имаш афта или раничка в устата,даже и леко кървящ венец е възможно да са заразиш с всичко.А колкото до размера-не го лапай целия де-лапни главата и малко от ствола,а по-надолу си помагай с ръка.ще му хареса и така!

HahiTo
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от {Sweet_Dreams}
    Мисля че гъбичките ще са ти най-малкия проблем.То СПИН се прадава така.

abe ti dobre li si -ot tova sus SPIN nqma da se zarazi..prosto moje da si navleche dr infekcii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си