.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67
    Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

странен разговор за 14-15 годишни пикли..

начи неска си бях в скромния кфартал и си седя на спирката да си чакам рейса..това става преди 4-5 часа.. и покрай мен минават групичка от около 6-7 момиченца които нагледно не бяга на 14-15 годишни.. и си вървят и по едно време чувам:
    "- Остъй го ма, той е женен."
    а друго момиче отговаря:
    "- Не ме интересува тъпата му жена! Той каза че ще ми се обади..."
    ей това нещо напрао ми еба майката чесно.. некфи курветии с жълто покрай устата развалят семейства без да им мигне окото..
    и най странното че бяха от български произход..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    А бе може да не си ги чул как требва все пак и "женен" да се има предвид, че е с гадже. Некой го ползват и тоя жаргон

Нищо ново под слънцето... Имам позната, която се ч*каше с един, който има детенце, разведен и отново сгоден. Грубичко, а?
    И аз много ги мразя такива..повръща ми се от курвенски номера..

.......

Защо плюете само върху курвите,ами тези които се занимават с тях,какво да кажем за тях! Какво може да направи едно 14-15 годишно момиче със семейство,стига глупости...то просто иска да се хареса,да бъде оценено,но за съжаление масовото изпростяване на народа предизвиква консумация на секса с таква цел.......Освен това въпросното девойче може да се е правело на интересно пред другите пикли!

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака

Re: .......

Цитирай Първоначално написано от bebe power
    Защо плюете само върху курвите,ами тези които се занимават с тях,какво да кажем за тях! Какво може да направи едно 14-15 годишно момиче със семейство,стига глупости...то просто иска да се хареса,да бъде оценено,но за съжаление масовото изпростяване на народа предизвиква консумация на секса с таква цел.......Освен това въпросното девойче може да се е правело на интересно пред другите пикли!
    в тях е проблема да знаете

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Убийте ги тия с лопати

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

......

Много е лесно да се прехвърли вината на някой друг ,вместо да поемеш отговорност - така правят мухльовците!

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака

Re: ......

Цитирай Първоначално написано от bebe power
    Много е лесно да се прехвърли вината на някой друг ,вместо да поемеш отговорност - така правят мухльовците!
    примерно аз имам 2 съученички които са вече бременни едната роди а другата е в 5ти месеци каквода ви кажа "момчетата" ги изоставиха

винаги ще се намерят онези мазни чичковци, които да се загледат по малки момиченца, търсещи някой да ги признае за вече пораснали жени, мацки ... ем ние си го причиняваме. тъй, морал не ни остана много. на всяко момиче се е случвало някой да се обърне , д аи подсвирне на улицата. някои обаче го вземат твърде на сериозно ..иии все ще се наммерят разни 13-14 (да не казвам по-малки) дето са ги наебали и са ги оставили
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Супер фен
    СА па мъжа бил виновен кво е виновен той че е дошла неква и му е казала - аз съм влюбена в тебе искам да ми отнемеш девствеността и тн... Звучи като от неква фантазия ма на мене ми се е случвало... дваж. Не се възползвах обаче, може би и съжалявам ама така е по добре.
    2т. системно

Guest

Re: странен разговор за 14-15 годишни пикли..

basi i mastiqta

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Може да е ставало дума, че е имал гадже и не е свободен - обвързан. А и ако е женен нанистина...защо да е разваляне на семейството?

Град
    Младост 1А
    Няколко са възможните проблеми.

1. Ако жена му има нещо против той да прави секс с друга + научи. Не се смейте, знам едни такива женени, имат 2 деца и си таковат кой каквото забие. Това е проблем на жената и мъжа. Виновен е мъжа.

2. Ако не слагат гумичка при чукането и 15-годишната забременее или пък някой лепне болест. Виновни са момичето и мъжа.

3. Ако той вземе, че се влюби в момичето, започне да и дава пари, време и чувства. Виновен е мъжът пред себе си, жена си и детето си.

4. Ако момичето се влюби в мъжа и престане да търси истинско гадже. Виновно е момичето пред себе си.

5. Ако някой наруши договорка. Например са се разбрали, че става дума само за секс, а момичето после отиде при жена му да и обяснява колко много е заменена.

--

Личното ми мнение е, че щом си женен - секс трябва да правиш само вкъщи. Но хора всякакви.
    Огънят е добър слуга и лош господар.

...

Ами виж сега... всеки си има собствено виждане за това с кого може и с кого не може да излиза. Женен, неженен, това си е проблем на съответните лица.
    Има и един друг вариант. Едни мои приятели казваха - Женен, женена, на гаджетата си докато бяха с тях.
    Ти не можеш да знаеш за какво точно става дума, само от случайно подочуто разговорче.
    Не съди и не бъди краен или крайна (не зная какъв е пола ти, съжалявам)!
    SY

gfs
    Guest
    abe mila i az sum na 13 po4ti 14 godini i iskam da ti kaja, 4e mejdu nas taka si govorim...ako ima mom4e i momi4e gadjeta pove4ko vreme im vikame jeneni!...ne misli 4e edna 14godi6na kurva,kvito sa pove4eto mi vrustnici 6te uspee da razvali semeistvo!

апф махнете я пиклата тя вече е бита карта, ако са занимава с мъж, с жена, недай си боже дета
    ама кво да кажем за пича...и той няма повече акъл от тва детенце с големи претенции за себе си ха
    а пък за жаргонното използване на "женени" кво ще кажеш, че и ако чуеш "женен с деца" е жаргон?! може би тва ще да баде кво?! две лапетии дето си гледат котка ли?! и за тва ли ще има жаргон вече хахха

децааа гледайте си живота каде сте се разбарзали да бъдете възрастни от 14 годишни. пък и има доста време по на там, за да си играете на "женени"
    What about the world today
    What about the place that we call home
    We’ve never been so many
    And we've never been so alone

Голям фен
    Te sega razvalqt,no vsi4ko koeto pravqt vse nqkoga 6te im se varne.
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Аз познавам една такава,тя на 16 години беше и човека се разведе с жена си и имаше две деца,едното на 4 годинки а другото на 7........повече няма да коментирам
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Guest
    Боби турбото:
    -не завърших 8-ми клас! Проблем? жена ми роди в 8-ми клас! Проблем?

Фен
    Град
    nqkade si
    Ами аз съм малко по-голяма-почти 18 и в последно време достас често ми се случва да ме забиват мъже по-възрастни от баща ми!Не съм им давала никви надажди или нещо от сорта,обаче като почнат да ми говорят едни щуротии не издържам и постоянно ме канят на някаде си и аз постоянно отказвам.Кога ще разберат че не ги искам?А даже когато ме видят с приятеля ми,следващия път продължават да ме свалят!Според мен това не е нормално на техните години-просто не ги приемам в такава светлина!Вие какво мислите по въпроса или и аз съм една к*рва?
    Искам ги YOUR EYES,
    защото са VERY NICE.
    Първо LOOK AT ME,
    после DON'T FORGET ME.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rosenceto
    Ами аз съм малко по-голяма-почти 18 и в последно време достас често ми се случва да ме забиват мъже по-възрастни от баща ми!Не съм им давала никви надажди или нещо от сорта,обаче като почнат да ми говорят едни щуротии не издържам и постоянно ме канят на някаде си и аз постоянно отказвам.Кога ще разберат че не ги искам?А даже когато ме видят с приятеля ми,следващия път продължават да ме свалят!Според мен това не е нормално на техните години-просто не ги приемам в такава светлина!Вие какво мислите по въпроса или и аз съм една к*рва?
    Виж кво, един истински мъж ако е жив и здрав на 80 да може да го дигне пак ше те гледа както крава гледа идващ влак!

Фен
    Град
    nqkade si
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Виж кво, един истински мъж ако е жив и здрав на 80 да може да го дигне пак ше те гледа както крава гледа идващ влак!
    Е за тва става въпрос-защо не си гледа неговите връстнички,а мен,защото уточних,че са по-големи от баща ми!
    Искам ги YOUR EYES,
    защото са VERY NICE.
    Първо LOOK AT ME,
    после DON'T FORGET ME.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rosenceto
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е за тва става въпрос-защо не си гледа неговите връстнички,а мен,защото уточних,че са по-големи от баща ми!
    Не е страшно да станеш дядо, страшно е да си лягаш до баба!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    E takiva bokluci mnogo gi mrazq..edin ot moito kv se chukashe s momiche koeto togava beshe na 14 a v sushtiq moment jena mu zvunna da mu kaja che e v bolnicata i rajda a toi prosto i kaza imam rabota shte ti zvunna posle...To ne sa vinovni momichetata a teq "4i4kovci" koito se zaglejdat po momichenca koito moje da sa im dechica
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    SF
    Abe kvo da vi kaja - hora siakakvi. Ama spored men na muja ne6to ne mu e nared ako verno e jenen i da se zaglejda po lapeta. 6tot na 13-14 godini, izvinete me vsi4ki deto ste na po tolkova i se imate za golemi hora, ama tva e o6te dete. Verno 4e sega na taia vuzrast i momi4etata i mom4etata sa baia po otvoreni otkolkoto biahme nie po-golemite na 13 ama pak tova sa si deca i vinata ne moje da se prehvurlia vurhu tiah pri polojenie 4e sa zameseni vuzrastni hora.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си