.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Град
    Бургас
    Настроението (това в балончето) си го сменям често...Колкото до забележката...тя е:
    "Hey I Make You Famous"
    William H. Bonney (Billy The KID)

Израз на Били Хлапето от филма "Млади Стрелци 2"...супер филмче

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Oh yeah, all right. Are you going to be in my dreams? Tonight?
    And in the end
    The love you take
    Is equal to the love you make.

В момента, забележката ми. (:
    Всъщност, тя се задържа доооста дълго време, преди нещо все ги сменях, тази издържа. Обичам текста много, та за това. (:

Балончето + аватара ги сменям значително по-често, зависи какво ми е настроението. Обикновенно някоя песен, или цитат. Каквото падне. (:
    Within you I lose myself.
    Without you I find myself..
    Wanting to be lost again.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Nastroenie:NIKOGA NE PLACHI ZA TOVA,KOETO NE PLACHE ZA TEB!!!Ot lubovta v tvoite ochi otdavna nqma i sledi,nemoga da te prinudq nasila da me obichash...
    Zabelejka:†i sI K@†o n?j?n CvQ† SkRi† V RoZoVa mUgL@,k@k d@ †? o†kUsN@ @z,No b?z d@ †? r@nQ!Isl@M Us†ni†? †I @z d@ c?LuV@† s@mO m?n,VsQk@ nOsH† I vS? Ki D?N,s@mO M?N!!!! LOVE ONLY VIKI {P}{P}{P}{P}
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Skype име: sladichko_f
    Име и фамилия: gErInka
    Настроение: tЪmNiNa.tI6Ina.kЪsEn 4aS.tRЪgVa6.bqGa6.n0 kЪDe?TЪrSi6 pЪt.NaMiRa6 Li g0?-nE! ViKa6! eXo! PaK kRe6Ti6! zNaE6 vSi4Ko! n0 gRE6i6...
    Говорим език: Bulgarian
    Домашен тел.: нЕ сИ гО зНаМ
    Служебен тел.: ТВа Па Кво Е!?
    Мобилен тел.: ммМ а КлюЧ оТ нАс?
    Забележка: Сега е моя ред да съм жестока!Сега е моя ред да казвам”НЕ”!Сега е твоя ред да страдаш!!!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    emi v momenta zabelejkata mi e Ne Me Ebe Za Nikoi Sichki Da Go DuhaT ... ma to zashtoto e za edin 4ovek :]] a po princip mi pishe neshtu ot sorta na "bydi krasiva za tesi koito te obichat i oshte po krasiva za tezi koito te mrazqt" ili pyk "Ako jivota beshe lesen to toi nqma da zapo4va s pla4" i po princip ne si izklu4vam kompa i kato ne sym na kompa pisha kade sym i po princip pishe i edno lovkam si Bebcho :]] a kolkoto do nastroenieto kagato sum na komp sym na liniq a kogato me nqma sym otpo4ivashta :]]

0biChkam SlyNcEt0 :}

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    На забалежка в момента е: SaMo Za TeB aZ ShTe DiShaM i JiVeQ OshTe! SaMo Za TeB Po ZeMqTa ShTe Se vLaCha VqRvAi! SaMo Za TeB i PoSleDnaTa Si KaPka kRyV ShTe DaM !!! А на другото: Тези рани няма да се излекуват.Тази болка е прекалено истинска.Има прекалено много,което не може да бъде заличено от времето!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си