.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Фен
    Град
    Варна

Сън ? Случвало ли ви се е?

Сънувах, че ... никога не трябва да се влюбвам, защото ако се влюбя, е щяло да ми се случи нещо лошо. По принцип не вярвам на сънищата, но реших да споделя този с вас. Какво може да означава това ?
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Ми в сънищата ако си забелязал/а всичко е наопаки..Това за което съм сигурен е, че ако сънуваш че си влюбен те очаква разочарование, ще бъдеш изоставен, пренебрегнат..Сега незнам какво е да сънуваш че никога не трябва да се влюбваш, но по обратната логика не е на лошо Пък и любовта си има и добрите и лошите страни..Аз въм влюбен..За мен добрите са повече :P
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Вярно сънищата понякога се сбъдват...но не бъди толкова суеверен
    хъхъ..

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Не съм съгласна, че в сънищата всичко е наобратно. За всичко си има логично обяснение. Сънищата в повечето случеи са отражение на преживяното през изминалия ден или просто нещо което те вълнува или тормози в момента. За това мисля че и сама можеш да си го разтълкуваш.
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Сънят има 2 етапа - същински (дълбок) сън и т.наречената просъница. Човек сънува единствено в просъницата си, защото в дълбокия сън мозъкът е "изключил" и именно на това се дължи някой хора да не помнят сънищата си. Аз пък несъм съгласен с това че сънищата са отражение на случилото се през деня и веднага казвам защо.. Ти лягаш и почваш да си мислиш или за изминалия ден или за следващия..В един момент се събуждаш на сутринта и не помниш с каква мисъл си заспал и кога точно, но си спомняш момента преди да се събудиш и мислите ти тогава, които в повечето случай са далеч отвъд случилото се в предходния ден. На това се дължи и че когато сънуваш мн лесно се събужаш (защото не е през фазата дна дълбокия сън) И като съвет - вземи попрочети един съновник и виж как когато сънуваш едни работи в повечето случай се тълкуват именно обратното!
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

любовта е риск, който двама души поемат, винаги може да се развие добре или да се саморазруши, а съня ти не значи нищичко убеден съм. Вярно че сънищата имат някакъв смисъл, НО НЕ ВСИЧКИ! според мен този един от тия дето нямат смисъл!

Голям фен
    отиди на врачка.Не отиди на скъпоплатена врачка.Не дай ми парите на мен.
    П.П. проблемите ви винаги могат да бъдат решени от хихи телефон за справка няма да получите но може да пишете на лс банковия си номер
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: Сън ? Случвало ли ви се е?

Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    Сънувах, че ... никога не трябва да се влюбвам, защото ако се влюбя, е щяло да ми се случи нещо лошо. По принцип не вярвам на сънищата, но реших да споделя този с вас. Какво може да означава това ?
    Сънищата са нашето подсъзнане. Обикновено в тях се явяват нашоте страхове, притеснения, желание и т.н. Нещатата, който се опитваме да отхрълим. Сбъдването на сън... Не си Ванга или от този род, съновници - пълни глупости. А и в сънищатата наистина това, което сънуваш става обратното! Не се притеснявай, това е просто сън, страх да не би да се влюбиш и да ти се случи нещо лошо!

Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Сънят има 2 етапа - същински (дълбок) сън и т.наречената просъница. Човек сънува единствено в просъницата си, защото в дълбокия сън мозъкът е "изключил" и именно на това се дължи някой хора да не помнят сънищата си. Аз пък несъм съгласен с това че сънищата са отражение на случилото се през деня и веднага казвам защо.. Ти лягаш и почваш да си мислиш или за изминалия ден или за следващия..В един момент се събуждаш на сутринта и не помниш с каква мисъл си заспал и кога точно, но си спомняш момента преди да се събудиш и мислите ти тогава, които в повечето случай са далеч отвъд случилото се в предходния ден. На това се дължи и че когато сънуваш мн лесно се събужаш (защото не е през фазата дна дълбокия сън) И като съвет - вземи попрочети един съновник и виж как когато сънуваш едни работи в повечето случай се тълкуват именно обратното!
    Ах,Шоги миличка,толкова си умна!Винаги съм се възхищавал на начетени момичета като теб!
    Ensnare Forever,разкрих те.Изобщо не се опитвай да ми отнемеш моята Шоги с тази глупава тема!Шоги обича само мен!Ясно!Сънят ти е преднзнаенование,че скоро ще умреш.Така че отиди до кенефа и се изсери за последен път,докато аз и милата ми Шоги се радваме на живота.
    ПС:Надявам се,че нямаш запек О.о
    Кръц-клъц, кръц-клъц...
    Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.

Мега фен Аватара на koalka
    Не трябва да вярваш толкова на сънищата.

Фен
    Град
    ruse
    Vinagi ko6marite ozna4avat ne6to hubavo.Az imam sanovnik,v koito pi6e vs i sym zabelqzala,4e ako synq ti e prekrasen-slu4va se ne6to lo6o,a pri lo6iq syn-ne6to hubavo.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не трябва да вярваш толкова на сънищата.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

badi na principa hubavite sani6ta se zbadvat a lo6ite ne !

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    tova e prosto sun ne mu se vruzvai tolkova moje da oznachava mn neshta..che iskash da se vlubish,no te e srah nai-veche
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    tova e prosto sun ne mu se vruzvai tolkova moje da oznachava mn neshta..che iskash da se vlubish,no te e srah nai-veche
    или пък да значи че вчера е убил баба си и сега се прикрива като пуска теми за тъпи лигави сънища!!!
    Но не можеш да се скриеш на хихи нееее не и на хихи МУАХХАХАХ

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ем аз знам че човек сънува за да преодолее страховете си... Едва ли би било вярно тва дет си го сънувал. Абе фани си гадже и ше разбереш!!!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    И как, по-точно мислиш да преодолееш влюбването?
    Не, не! Не се влюбвай никога. Сънят ти е закодирано послание от извънземни. Всеки път, като видиш момче бягай възможно най-далеч
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Аз веднъж сънувах, че съм супермен и ме глобяват за неправилно паркиране. Какво ли трябва да означава това?
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Аз веднъж сънувах, че съм супермен и ме глобяват за неправилно паркиране. Какво ли трябва да означава това?
    че си ме гледал по телевизията и искаш да си като мен

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    Не-е. Според мен това е знак, когато порастна, да стана Батман.

Голям фен
    Не-е. Според мен това е знак, когато порастна, да стана Батман.
    Това ми беше второто предположение

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Ти и второ предложение ли си имал, бе?

П.П. Гореописаният сън е действителен.

Голям фен
    Ти и второ предложение ли си имал, бе?
    А третото ми беше че ти се ядат кисели краставички

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    А третото ми беше че ти се ядат кисели краставички
    Това вече е по-приемливо.

Vlubvaneto edva li mojesh da go izbegnesh...rano ili kasno vse shte se vlubish,ne mislq 4e trqbva da se varzvash na toq san.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си