- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сън ? Случвало ли ви се е?
Сънувах, че ... никога не трябва да се влюбвам, защото ако се влюбя, е щяло да ми се случи нещо лошо. По принцип не вярвам на сънищата, но реших да споделя този с вас. Какво може да означава това ?
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Ми в сънищата ако си забелязал/а всичко е наопаки..Това за което съм сигурен е, че ако сънуваш че си влюбен те очаква разочарование, ще бъдеш изоставен, пренебрегнат..Сега незнам какво е да сънуваш че никога не трябва да се влюбваш, но по обратната логика не е на лошоПък и любовта си има и добрите и лошите страни..Аз въм влюбен..За мен добрите са повече
:P
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Вярно сънищата понякога се сбъдват...но не бъди толкова суеверен![]()
хъхъ..
Не съм съгласна, че в сънищата всичко е наобратно. За всичко си има логично обяснение. Сънищата в повечето случеи са отражение на преживяното през изминалия ден или просто нещо което те вълнува или тормози в момента. За това мисля че и сама можеш да си го разтълкуваш.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Сънят има 2 етапа - същински (дълбок) сън и т.наречената просъница. Човек сънува единствено в просъницата си, защото в дълбокия сън мозъкът е "изключил" и именно на това се дължи някой хора да не помнят сънищата си. Аз пък несъм съгласен с това че сънищата са отражение на случилото се през деня и веднага казвам защо.. Ти лягаш и почваш да си мислиш или за изминалия ден или за следващия..В един момент се събуждаш на сутринта и не помниш с каква мисъл си заспал и кога точно, но си спомняш момента преди да се събудиш и мислите ти тогава, които в повечето случай са далеч отвъд случилото се в предходния ден. На това се дължи и че когато сънуваш мн лесно се събужаш (защото не е през фазата дна дълбокия сън) И като съвет - вземи попрочети един съновник и виж как когато сънуваш едни работи в повечето случай се тълкуват именно обратното!
![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
любовта е риск, който двама души поемат, винаги може да се развие добре или да се саморазруши, а съня ти не значи нищичко убеден съм. Вярно че сънищата имат някакъв смисъл, НО НЕ ВСИЧКИ! според мен този един от тия дето нямат смисъл!
отиди на врачка.Не отиди на скъпоплатена врачка.Не дай ми парите на мен.
П.П. проблемите ви винаги могат да бъдат решени от хихи телефон за справка няма да получите но може да пишете на лс банковия си номер
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Сънищата са нашето подсъзнане. Обикновено в тях се явяват нашоте страхове, притеснения, желание и т.н. Нещатата, който се опитваме да отхрълим. Сбъдването на сън... Не си Ванга или от този род, съновници - пълни глупости. А и в сънищатата наистина това, което сънуваш става обратното! Не се притеснявай, това е просто сън, страх да не би да се влюбиш и да ти се случи нещо лошо!Първоначално написано от Ensnare Forever
Ах,Шоги миличка,толкова си умна!Винаги съм се възхищавал на начетени момичета като теб!Първоначално написано от Shogi
Ensnare Forever,разкрих те.Изобщо не се опитвай да ми отнемеш моята Шоги с тази глупава тема!Шоги обича само мен!Ясно!Сънят ти е преднзнаенование,че скоро ще умреш.Така че отиди до кенефа и се изсери за последен път,докато аз и милата ми Шоги се радваме на живота.
ПС:Надявам се,че нямаш запек О.о
Кръц-клъц, кръц-клъц...
Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.
Vinagi ko6marite ozna4avat ne6to hubavo.Az imam sanovnik,v koito pi6e vs i sym zabelqzala,4e ako synq ti e prekrasen-slu4va se ne6to lo6o,a pri lo6iq syn-ne6to hubavo.
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Първоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
badi na principa hubavite sani6ta se zbadvat a lo6ite ne !![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
или пък да значи че вчера е убил баба си и сега се прикрива като пуска теми за тъпи лигави сънища!!!Първоначално написано от PoisoNGirL
Но не можеш да се скриеш на хихи нееее не и на хихи МУАХХАХАХ
Ем аз знам че човек сънува за да преодолее страховете си... Едва ли би било вярно тва дет си го сънувал. Абе фани си гадже и ше разбереш!!!
И как, по-точно мислиш да преодолееш влюбването?
Не, не! Не се влюбвай никога. Сънят ти е закодирано послание от извънземни. Всеки път, като видиш момче бягай възможно най-далеч![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Аз веднъж сънувах, че съм супермен и ме глобяват за неправилно паркиране. Какво ли трябва да означава това?
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
че си ме гледал по телевизията и искаш да си като менПървоначално написано от anubite
Не-е. Според мен това е знак, когато порастна, да стана Батман.Първоначално написано от xixi
Това ми беше второто предположениеПървоначално написано от anubite
Ти и второ предложение ли си имал, бе?Първоначално написано от xixi
П.П. Гореописаният сън е действителен.
А третото ми беше че ти се ядат кисели краставичкиПървоначално написано от anubite
Това вече е по-приемливо.Първоначално написано от xixi
Vlubvaneto edva li mojesh da go izbegnesh...rano ili kasno vse shte se vlubish,ne mislq 4e trqbva da se varzvash na toq san.