.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: normalno li e?

Guest

normalno li e?

plss kagete mi normalno li e na 14 sam momi4e i postoino mi se vurtqt v glavata gliuposti mastrubiram po 4-5 puti na den i nz za6to ama stra6no mi se pravi sex a sam tvurde malka i ne moga...kakvo da pravq i tva normal li e ili az ne6to ne sam v 4as molia vi seriozno po temata plss za6oto kato govora s dr fr po4ti nikoia edna ot tqh ne mastrubira ili ako go pravi to rqdko a az ...

darinchenceto
    Guest
    ne moga da kaja tochno dali e normalno moje bi da (za tova che ti se pravi sex)a inache za masturbiraneto tolkova chesto mi nz ne vqrvam da e mn normal (moje da si se pristrastila)ogranichi se malko...moje puk i da pomogne

ами не съм сигурна,че е нормално.По принцип да ама ти май попрекаляваш,а пък за секса си малка още,потрай!
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Guest
    spoko ni sa pritesnqvai si4ko ti si e nared az sam na 15 i iaz masturbiram (mn e mrazq taq duma mn gnusno zvu4i) i da znae6 za sq po dobre sama na barzai da pravi6 seks samo 6te sajalqva6 ako e bez lubov i e neobmisleno

magi_to
    Guest
    spoko mili4ka i az imam su6tiq problem samo 4e ne masturbiram mnogo mnogo,no naistina trq da se ograni4ava6

Guest

Re: normalno li e?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    plss kagete mi normalno li e na 14 sam momi4e i postoino mi se vurtqt v glavata gliuposti mastrubiram po 4-5 puti na den i nz za6to ama stra6no mi se pravi sex a sam tvurde malka i ne moga...kakvo da pravq i tva normal li e ili az ne6to ne sam v 4as molia vi seriozno po temata plss za6oto kato govora s dr fr po4ti nikoia edna ot tqh ne mastrubira ili ako go pravi to rqdko a az ...
    Ами според мен за някои момичета на тази възраст си е нормално. А защо да не пробваш да седнеш на някой шиш ама малко по късно

Guest
    да е и аз съм на 14 ама постоянно ми се прави секс. МОМЧЕ съм. още 11-годишен някаде лъскам дългия, корав, дебел меч и съм стигал до 5 пъти на ден. ама сега почнах през ден щото се притеснявам да не би да загубя калций или нещо като се изпразвам толкова често и да ме спре разтежа

...

Явно сси малко по-развита... нормално е да ти се въртяят подобни неща в главата, но наистина физически си малка за секс, изчакай още малко, поне до 17.
    SY

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мно ясно че е нормално !!!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    София
    Еми,какво да ти кажа?Нормално е да маструбираш,ама не чак толкова,верно вземи да се ограничиш малко...За секса-малка си да!Но тия неща са си нормални споко,само по-полека го давай :Р
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Guest
    АКо ти се прави толкова секс пиши ЛС

Хормони, кфо се плашиш. :}

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

не вервам да е мн нормално
    малко ми бий на Нимфоманство ама ....
    времето ше покаже....
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз не мисля че е ненормално. Най-обикновени физически нужди

hihiik
    Guest
    Q ne se trevoji

NORMALNO E

Мега фен
    Град
    SF
    Що да не е нормално ако си моми4е, а да е напълно нормално ако си мом4е?!! Според мен си е индивидуално - може да ти харесва да мастурбираш, или да ти се прави секс... Абе нормално е

Робинята на Quench

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    нормално е да ти се прави секс ама да мастурбираш по 4-5 пъти на ден...
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Голям фен
    Град
    Бургас
    mislq 4e si malka o6te a i 6tom ne si pravila sex kakvo e tva ogromno jelanie za sex az ne mislq 4e kato si devstvena moje da si tolkova zagorqla pyk za masturbiraneto ne e normalno tolkova 4esto opredeleno pospri se malko prosto si nabivash filmi

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    фани са ебни и щи мине!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Spored men e normalno

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Ти уроци да учиш нямаш ли ?

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

докторСандров
    Guest
    болна си...ела при чичо доктор, аз ще те изцеря!

Guest
    normolno e tova prosto nqkoi momiucheta se razvivat po byrzo taka che nqma smisal da izpadash v panika ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си