- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- normalno li e?
plss kagete mi normalno li e na 14 sam momi4e i postoino mi se vurtqt v glavata gliuposti mastrubiram po 4-5 puti na den i nz za6to ama stra6no mi se pravi sex a sam tvurde malka i ne moga...kakvo da pravq i tva normal li e ili az ne6to ne sam v 4as molia vi seriozno po temata plss za6oto kato govora s dr fr po4ti nikoia edna ot tqh ne mastrubira ili ako go pravi to rqdko a az ...
ne moga da kaja tochno dali e normalno moje bi da (za tova che ti se pravi sex)a inache za masturbiraneto tolkova chesto mi nz ne vqrvam da e mn normal (moje da si se pristrastila)ogranichi se malko...moje puk i da pomogne
ами не съм сигурна,че е нормално.По принцип да ама ти май попрекаляваш,а пък за секса си малка още,потрай!
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
spoko ni sa pritesnqvai si4ko ti si e nared az sam na 15 i iaz masturbiram(mn e mrazq taq duma mn gnusno zvu4i) i da znae6 za sq po dobre sama
na barzai da pravi6 seks samo 6te sajalqva6 ako e bez lubov i e neobmisleno
![]()
spoko mili4ka i az imam su6tiq problem samo 4e ne masturbiram mnogo mnogo,no naistina trq da se ograni4ava6![]()
Ами според мен за някои момичета на тази възраст си е нормално. А защо да не пробваш да седнеш на някой шиш ама малко по късноПървоначално написано от Анонимко
![]()
да е и аз съм на 14 ама постоянно ми се прави секс. МОМЧЕ съм. още 11-годишен някаде лъскам дългия, корав, дебел меч и съм стигал до 5 пъти на ден. ама сега почнах през ден щото се притеснявам да не би да загубя калций или нещо като се изпразвам толкова често и да ме спре разтежа
Явно сси малко по-развита... нормално е да ти се въртяят подобни неща в главата, но наистина физически си малка за секс, изчакай още малко, поне до 17.
SY
мно ясно че е нормално !!!!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Еми,какво да ти кажа?Нормално е да маструбираш,ама не чак толкова,верно вземи да се ограничиш малко...За секса-малка си да!Но тия неща са си нормални споко,само по-полека го давай :Р
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
АКо ти се прави толкова секс пиши ЛС![]()
Хормони, кфо се плашиш. :}
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
не вервам да е мн нормално
малко ми бий на Нимфоманство ама ....
времето ше покаже....![]()
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Аз не мисля че е ненормално. Най-обикновени физически нужди
Q ne se trevoji
NORMALNO E
Що да не е нормално ако си моми4е, а да е напълно нормално ако си мом4е?!! Според мен си е индивидуално - може да ти харесва да мастурбираш, или да ти се прави секс... Абе нормално е![]()
![]()
Робинята на Quench
нормално е да ти се прави секс ама да мастурбираш по 4-5 пъти на ден...![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
mislq 4e si malka o6te a i 6tom ne si pravila sex kakvo e tva ogromno jelanie za sex az ne mislq 4e kato si devstvena moje da si tolkova zagorqla pyk za masturbiraneto ne e normalno tolkova 4esto opredeleno pospri se malko prosto si nabivash filmi
Spored men e normalno
Ти уроци да учиш нямаш ли ?![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
болна си...ела при чичо доктор, аз ще те изцеря!![]()
normolno e tova prosto nqkoi momiucheta se razvivat po byrzo taka che nqma smisal da izpadash v panika ...