.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: Jenkari.

то темата е за м'ичета ма аз да изразя мнение
    Женкари..?!?!?!?!? .... МАНИ МАНИИИИИ
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Guest
    баси

Re: Jenkari.

Цитирай Първоначално написано от no koment
    Момичета кво мислите за женкарите?
    Ако някой ви каже, че ви харесва - бихте ли му дали шанс макар, че знаеш, че е женкар.?
    Мразите ли ги ?
    Аз лично към женкарите имам странно отношение...не всички са еднакви...то ще си проличи наистина ли ме харесва
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Както казаха всеки има право на шанс пък ако ми и харесва що пък да не му дам шанс А и не ги мразя , то няма за какво..

Супер фен
    Харесват ми,давам шансове

...обикновенно попадам само на такива момчета...
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Аз съм се хващала със женкар и.... не е беше чак толкова зле, защото той се влюби в мен и се промени много. Всеки, дори и женкарите са способни да се влюбят и когато това стане те коренно се променят, поне с моя приятел стана така
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Била съм гадже с женкар-знаят как да омайват,но иначе не си струва. Предпочитам по-неопитните и тези,които не се изхвърлят!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ако наистина толкова отчаяно държиш да си с него единствения вариант с който поне малко можеш да запазиш достойнството си е да не си даваш вид, че си луда по него. карай по-полека, не издавай на показ чувствата си за да не излезеш накрая ти пълната глупачка...
    макар че той така или иначе пак ще те изкара такава накрая затова не виждам къде анджак е смисъла
    ami da to4no tva se opitvam da pravq da se staraq da mu pokazvam 4e ne go xaresvam 6tot ina4e 6e sum kato nqkva pulna kurva

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Аз обичам женкарите незнам защо но ме привличат по принцип футболистите са такива Лошото е че само се надуват
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    popadala sum na takiva i te se zabelqzvat ot razstoqnie 4e sa jenkari ! opredeleno gledam da bqgam ot tqh ..hi4 ne sa mi po vkusa ..

Едно време направо се страхувах от момчетата, които "гледат на беля". Сега мога да кажа само, че се забавлявам с тях, защото те имат един основен недостатък - предсказуеми са. опознаеш ли действията на един-двама, всичките ти стават ясни. И тогава можеш да си правиш каквото ти дойде на ума с тях, и то за тяхна сметка.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    Цитирай Първоначално написано от TeditoOoo
    Не, не ги мразя. Аз просто не им обръщам внимание.Доста ме дразнят понякога.Не мисля,че бих тръгнала с някого,ако знам,че ме има за бройка и ще съм просто една от многото.
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    Цитирай Първоначално написано от TeditoOoo
    Не, не ги мразя. Аз просто не им обръщам внимание.Доста ме дразнят понякога.Не мисля,че бих тръгнала с някого,ако знам,че ме има за бройка и ще съм просто една от многото.
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Guest
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Guest
    gadna no sladka rabota sa te

Повече от фен
    ...

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хей момичета, с няколко думи вие искате да кажете, че ако се захванете с женкар - вие губите репотацията си, а те я покачват.
    Защо всички си мислите, че женкарите искат само слава?
    А защо неси помислите, че и те искат да бъдат забелязани някак знам ли...
    Няма ли някое момиче, което адски много е преживяло с някой женкар?
    лошо ли? о, да! аз например !
    дали искат да бъдат забелязани или искат слава сред момичетата, миличък (не знам кво си момиче или момче) е напълно, абсолютно и съвършенно еднакво нещо!
    уф, че заблудени хора имало

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    mrazq gi ne mi dopadat xi4 i adski me nervqt sas samo4uvstvieto si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си