.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Фен
    Град
    Sun c!ty ;]

Зубрите ли?

Темата е ясна-зубрите ли си уроците?
    ___to Be Continued___

мнеееееееееееееееееееееее е
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    neeeeeeee

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Да, не е като да не ми се случва.
    Например по електротехника, мислиш ли, че знам разликата межу индукция и интензитет, съвсем не, но знам определенията и формулите. Не може всичко на тоя свят да ти се отдава, там където не става само с учене става със зубрене, да повтарям годината в името на каузата ли? Хах, определено не.

Give me your best shot motherfucker!

Повече от фен
    Попринцип не,но ми се е налагало да го правя
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Не уча... най-вече пиша по литература
    Мисля обаче да си чета по история понеже са ми интересни уроците..

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    По-добре е да ги научиш и да ги разбереш,но понякога се налага и да се поназубри нещо.

Фен
    Град
    България
    Не.Полза от зубренето няма."Научаваш" нещо , но знаието е з момента , после гои забравяш и ,ако се наложи да те изпитват трябва на ново да учиш, а това опеределено е гадно.

Фен
    Град
    out of the reality
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По-добре е да ги научиш и да ги разбереш,но понякога се налага и да се поназубри нещо.
    Това също бях аз
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Голям фен
    По-принцип се опитвам да разбера уроците,но има и такива,които определено не са за разбиране,а направо за зубрене.Ще дам пример-едни класификации на различните предприятия,за ученето на чийто категорий не трябва да го разбираш,а да го научиш на изуст.Наистина друг е въпросът че това не са трайни знания
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    рядко
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Ха, че аз рядко сядам да уча, защото не винаги ми се налага, та ще зубря...Зубренето е глупаво, след седмица си го забравил...Уроците човек трябва да ги разбере, иначе става лошо.

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от SinisterDoll
    Попринцип не,но ми се е налагало да го правя
    и на мен ми се е налагало..за изпитите

Мега фен Аватара на quench
    в училище беше лесно - прочитах по един път за 10 минути урока,а като се налагаше - си изсмуквах от пръстите
    сега съм студент и нямам избор - особено трудно ми беше за първите изпити,защото не можех да зубря - помня,че за първия,който беше само 450 страници,ми отне близо 1 месец!!!!
    сега вече ги чета за по 7 дена и ги знам наизуст (в сисъл - две минавания са това!)
    и вие живот и здраве,ще станете така - по-добре се научете да зубрите сега
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Не трябва само да се зубри, а и да се мисли. На мен ми се е налагало да зубря и не виждам нищо лошо. В училище наистина рядко се налага, но по-нататък без да си седнеш сериозно на гъза не става.

Фен
    Град
    botevgrad
    Ne .Ponqkoga mi se e nalagalo no poprincip ne gi zubrq

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    зависи от предмета ако нещо не ми е интересно, но за да си изкарам оценката трябва да го знам - да...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Ми уж не зубря ма след около две седмици забравям, какво съм учила и разбирам, че съм зубрила...Много гадна работа - уж съм схванала всичко, а после.... тея теми по литер. напрао ме побъркаха, ма вече влязох почти в релси. То много по-добре е да схванеш урока и да го ЗАПОМНИШ, а не след няколко седмици-я, тва учила ли съм го? от зубренето има МАЛКО смисъл-напр. нещо което в живота никога няма да ти потрябва, но имаш контролно, назубкваш го и после-бай-бай...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

НН
    Guest
    когато уча думи на чужд език малко понякога прилича на зубрене, но няма как

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    неее много ясно по - добре да седна и хубава да го разбера но и това не се случва не се засядам мноо да уча
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Не трябва само да се зубри, а и да се мисли. На мен ми се е налагало да зубря и не виждам нищо лошо. В училище наистина рядко се налага, но по-нататък без да си седнеш сериозно на гъза не става.
    =D>
    ___to Be Continued___

Повече от фен
    Понякога трябва да си малко зубар. Няма как иначе...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

ne ne zybrq
    oba4e imah edin sau4enik zna4i.. tai si u4eshe urocite 4e mojeh da go slu6am i da sledq do kude e stignal v u4ebnika (tova be6e v 4 klas) i shtom togava baba mu go karashe da u4i po 5 6 4asa na den nz sega kak trqbva da e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си