- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Зубрите ли?
Темата е ясна-зубрите ли си уроците?
___to Be Continued___
мнеееееееееееееееееееееее е
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
neeeeeeee
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
НЕ
Да, не е като да не ми се случва.
Например по електротехника, мислиш ли, че знам разликата межу индукция и интензитет, съвсем не, но знам определенията и формулите. Не може всичко на тоя свят да ти се отдава, там където не става само с учене става със зубрене, да повтарям годината в името на каузата ли? Хах, определено не.
Give me your best shot motherfucker!
Попринцип не,но ми се е налагало да го правя
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Не уча... най-вече пиша по литература![]()
Мисля обаче да си чета по история понеже са ми интересни уроците..
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
По-добре е да ги научиш и да ги разбереш,но понякога се налага и да се поназубри нещо.
Не.Полза от зубренето няма."Научаваш" нещо , но знаието е з момента , после гои забравяш и ,ако се наложи да те изпитват трябва на ново да учиш, а това опеределено е гадно.
Това също бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
По-принцип се опитвам да разбера уроците,но има и такива,които определено не са за разбиране,а направо за зубрене.Ще дам пример-едни класификации на различните предприятия,за ученето на чийто категорий не трябва да го разбираш,а да го научиш на изуст.Наистина друг е въпросът че това не са трайни знания
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
рядко![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Ха, че аз рядко сядам да уча, защото не винаги ми се налага, та ще зубря...Зубренето е глупаво, след седмица си го забравил...Уроците човек трябва да ги разбере, иначе става лошо.
и на мен ми се е налагало..за изпититеПървоначално написано от SinisterDoll
в училище беше лесно - прочитах по един път за 10 минути урока,а като се налагаше - си изсмуквах от пръстите
сега съм студент и нямам избор - особено трудно ми беше за първите изпити,защото не можех да зубря - помня,че за първия,който беше само 450 страници,ми отне близо 1 месец!!!!
сега вече ги чета за по 7 дена и ги знам наизуст (в сисъл - две минавания са това!)
и вие живот и здраве,ще станете така - по-добре се научете да зубрите сега
Не трябва само да се зубри, а и да се мисли. На мен ми се е налагало да зубря и не виждам нищо лошо. В училище наистина рядко се налага, но по-нататък без да си седнеш сериозно на гъза не става.
Ne .Ponqkoga mi se e nalagalo no poprincip ne gi zubrq
зависи от предметаако нещо не ми е интересно, но за да си изкарам оценката трябва да го знам - да...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми уж не зубря ма след около две седмици забравям, какво съм учила и разбирам, че съм зубрила...Много гадна работа - уж съм схванала всичко, а после.... тея теми по литер. напрао ме побъркаха, ма вече влязох почти в релси. То много по-добре е да схванеш урока и да го ЗАПОМНИШ, а не след няколко седмици-я, тва учила ли съм го? от зубренето има МАЛКО смисъл-напр. нещо което в живота никога няма да ти потрябва, но имаш контролно, назубкваш го и после-бай-бай...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
когато уча думи на чужд език малко понякога прилича на зубрене, но няма как![]()
неее много ясно по - добре да седна и хубава да го разбера но и това не се случва не се засядам мноо да уча
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
=D>Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
___to Be Continued___
Понякога трябва да си малко зубар. Няма как иначе...
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
ne ne zybrq![]()
oba4e imah edin sau4enik zna4i.. tai si u4eshe urocite 4e mojeh da go slu6am i da sledq do kude e stignal v u4ebnika(tova be6e v 4 klas) i shtom togava baba mu go karashe da u4i po 5 6 4asa na den nz sega kak trqbva da e
![]()
ne