.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Обича ли ме тя?

Хора нуждая се от малко помощ!Все си мисля че гаджето ми не ме обича!Някои да даде съвет моля ви!

Мега фен Аватара на iiirish
    от този ред и половина нищо не може да се разбере аз да не съм ти ванга, че да знам какво е станало

Awe kfo vednaga mi se kara6???Pitai i moje i da ti obqsnq deba!Ako si tuka za da me nervi6 po dobre ne mi pi6i izob6to!!!

Та ние ко да трябва да ти кажем не разбрах.. ?

Това само от нея можеш да го научиш.
    То с времето, ще си прицениш

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от 4ePBeHoKoC
    Awe kfo vednaga mi se kara6???Pitai i moje i da ti obqsnq deba!Ako si tuka za da me nervi6 po dobre ne mi pi6i izob6to!!!
    ами разкажи де...............
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Az to4no tva pitam!Na4i nqkoi da mi kaje nqkaf metod kak da q testvam dali naistina darji na men kolkoto govori tova iskam da mi kajete NA4IN,METOD,TAKTIKA da q testvam iskam nqkak ama nz to4no kak!Ta slu6am vi???

Мега фен Аватара на iiirish
    виж какво, никой тук не е длъжен да ти вади думите с ченгел от устата! след като искаш съвет ти си длъжен да дадеш информация за всичко с което можеш да помогнеш на форумците да ти дадат обективни съвети!

Kazah kvo mi trqq!Iskam nqkav metod s koito da q testvam dali naistina darji na men!

Голям фен
    Не сме гадатели... .разкажи и можем да ти пишеме.И искам да кажа,че момичето,което е написало първия коментар не е целяло да те дразни,а просто ти казва,че не е Ванга,за да гадае....След като ти си написал един ред как може да разбереме,а ако искаш да играеме на тото...Айде от мен да мине обича те
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Фен
    Град
    България
    Малко е трудно да ти кажем , каквото и да било, защото ти не си ни написала нишо конкретно за вас.Може поне една случка да разкажеш , за да разберем , поне малко да какво точно става дума!

Цитирай Първоначално написано от delfin4eto
    Малко е трудно да ти кажем , каквото и да било, защото ти не си ни написала нишо конкретно за вас.Може поне една случка да разкажеш , за да разберем , поне малко да какво точно става дума!

Аама той е момче! Както и да е. Заебете! =) Чак аз като гледам темата се нервя тука

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Offf kvo da vi obqsnqvam?Prosto iskam nqkoi da mi kaje nqkva taktika koqto e izpolzval za da testva gadjeto si!!!

Супер фен
    Offf kvo da vi obqsnqvam?Prosto iskam nqkoi da mi kaje nqkva taktika koqto e izpolzval za da testva gadjeto si!!!
    Разпитай из квартала дали се ебе яко. Ако отговора е ДА (най вероятно) значи не те обича..
    2т. системно

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Мне ! Нете обича ! Защо ли ? Защото си тъп , прост , мазен идиот ядящ пилета !

And Of Course If you not down with that , we gat 2 words for you ... SUCK IT
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Разпитай из квартала дали се ебе яко. Ако отговора е ДА (най вероятно) значи не те обича..

HAHAHAHAHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHA
    Ta по въпроса: Това единствено ти можеш да го прецениш! Направи си равносметка как тя се държи с теб и сам ще откриеш отговора...
    Sasho Metallicov

Baby, I'm not that kind of man...

WwW.Sasho-Metallico.CoM <- Моя дневник

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Единствения метод, тест или каквото му казваш там е ВРЕМЕТО друго няма ...

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Цитирай Първоначално написано от Triple-H

Moi 4ovek sorka ama ne si prili4am s teb taka 4e FUCK YOU!!!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Kazah kvo mi trqq!
    Пич, според мен с такъв характер дори майка ти не те обича!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Цитирай Първоначално написано от Triple-H

хахаха :P напълно СЪГЛАСЕН!
    BTW DX RULE!
    (and of course if ur not down with that, we got just TWO WORDS FOR YA!)
    (znae6 kvo sledva)
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Фен
    Град
    out of the reality
    Дай малко повече инфо дее.Ние не сме медиуми. Какво те кара да го мислиш? Някое примерче? Така нищо не се разбира
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Emi kvo pove4e da kazvam imam li 6ans da kaja ne6to ot takiva tupaci koito samo znaqt da psuvat a ne znaqt kvo mi e na mene!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    не разбирам.... Аз не мога да разбера за кфо иде реч... ХахХХАХА
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си