- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- nai-dobrata metul grupa
Ето защо Металика са най-идвестната метъл група...Първоначално написано от kudravoto
![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ми не пускам мноо ясно нали ше ме уволнът. Веднъж пуснах туистед транзистор и ме освиркваха.Първоначално написано от TheNightRider
![]()
2т. системно
![]()
Трябваше да им пуснеш Amon Amarth. Тогава не да усвиркат, а не знам какво щяха да те направят...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Просто никой не го интересува.Първоначално написано от kudravoto
Saatana vittu perkele hate crew!
Детска радост....
Всеки да си изброи любимите групички.
Най-добра метъл група няма.Няма такова понятие.
[quote="DetE-Idi0t"]ам що не земеш да про4ете6 цялото мнение преди да праи6 коментариПървоначално написано от alice sw
![]()
мисля 4е забравих Iron Maiden![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не слушам метъл особено много,но някои песни на Найтуиш,Металика и Апокалиптика къртят мивки,а за Аеросмит и Гънс енд роузес да не говорим(въпреки,че май не спадат много към метъла)!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Тогава на помощ идват Смит и брат му УесънПървоначално написано от TheNightRider
.
2т. системно
А кво са? Мноо ясно че са метъл.Първоначално написано от Rock'N'Roll
2т. системно
няй-добрата метъл групаОркестър Канарите
Поне според мен ЛИнкин Парк са смесица между поп, Хард Рок и Рап. Така че нямат място в тази тема...
80.95.22.55
84.43.153.36
hahaha lp са попНещо като бритни ама с китари
[/quote]
Ама Бртини обича Rock & Roll -има такава песен даже
![]()
Е са Бритни с китари....LP са си някакъв алтернативен рок и нео-метъл.и щом хората си ги харесват какво лошо има да си ги пишат :P
Sonata Arctica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
STATIC X
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
А па металика са с цигулкиПървоначално написано от Rock'N'Roll
и кфо стана ся бе тарикат?
2т. системно
Nai-dobrata grupa estestveno 4e e SLIPKNOT!!!!![]()
Абсолютно съм сългласна,че няма такова нещо като "най-добра/най-велика метъл група".Все пак метъла има доста подразделения,които сами по себе си нямат нищо общо.И все пак бих посочила Black Sabbath не защото са ми любима група ( а те са ),а защото са едни от основоположниците на въпростия стил...
We believed,we`d catch the rainbow,
ride the wind to the sun,
sail away on ships of wonder,
but life`s not a wheel
with chain made of steel,
so BLESS ME!
Guns'n'Roses
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly