- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- nai-dobrata metul grupa
Metallica , Iron Maiden![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
С риск вече да стане клише няма такава група!Попринцип най-добри се водят най-известните.
Аз любима група нямам и не искам да става така да слушам само една група по цяла седмица,месец или т.н.Не бива да се подценява музиката на която и да е група![]()
mi ne znam za men linkin park sa veliki .. mislq 4e se vodqt neo metal
Нео-метълът е минал покрай метъла. Това е смесица между поп, рап, поп и други по-популярни стилове с метъл, т.е. метъла е един от многото стиблове, които се смесват. За мен Най-добрите нео-метъл групи са System of a Down, Disturbed, Korn и Static-X, а Linkin Park не са нещо особено.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Spored men nikoi nemoje da se spre samo na 1 grupa az li4no moga da izborq nqkolko koito slu6am i mn mi haresvat : Flaw, Marlin manson ( nakar 4e e rock), Ill nino, HIM, Linkin park, mudvayne, static-x, Bullet for my valentine, Slip knot, korn, System of a down, Coal chamber, Disturbed, Drowing pool, Deathstars, Limp bizkit, hammerfall, Cradle of filth, Within temtation, nighthish... ima i o6te ama nemoga da se seta segam[/u]
Първоначално написано от . Marto.cool . .
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Изпусна да кажеш Бритни Спиърс. Тя е блек метъл и велика.Първоначално написано от . Marto.cool . .
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
за къв метал говорим? Black, Death, heavy, Thrash и т.н.?
Black - Dimmu Borgir, Catamenia, Children pf Bodom...
Death - In Flames, Mystic Circle...
Thrash - Slayer, Pantera..
Heavy - Metallica, Stratovarius
Пешо, нещо си пообъркал понятията
?!
Saatana vittu perkele hate crew!
Hammer Fall също са добри
Откога СоВ са блек![]()
Children of bodom нямат нищо общо с блек метъла.![]()
Пич децата не са блек.![]()
Забелязох една върховна глупост:
Пуснали и онзи ден някаква група, тя я харесала и аааайде това са най-великите. Допреди два дни друсала кючеците и след два дни, като забрави за "любимата" си група пак ще ги друса.![]()
Израснъл съм с AC/DC, judas, scorpions, rainbow, purple, zz top, whitesnake иии т.н. Мисля, може да се твърди, че са доста велики. Не искам да употребявам "най" обаче.
i az podkrepqm mnenieto ti s dve ruce i dva krakaПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
![]()
![]()
![]()
Nightwish,Hammerfall,Freedom Call,Children of Bodom и т.н. Аве квото и да е важното е да е метъл![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Първоначално написано от linkin_park_fenka
Кажи ми, че се ебаваш...
![]()
/rossa./
ебава сеПървоначално написано от midian
![]()
Мноу при това, сигурен съм![]()