Kvo mislite za korn?Imate li lubima tqhna pesen?Puskaite i link4eta ako mojete.![]()
![]()
Ai be tuka fenove na korn nqma li ,be????razo4arovate me...
![]()
Поп/малкор не слушам лично аз :P
ima az i nai lubimata mi pesen e Coming UNDONe![]()
Дъ бест аватар от галерията
aaaaaaaaaaz , aaz sum fen![]()
liubima peseen , mmm dosta saa
Blind, Did my time, ADIDAS , Right now, Coming undone
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ми... не ме кефят
кефи ме клипа само на туиста трансистър
Какво мисля за KoRn?!?!!? Много им се кефя :P Любима песен...Twisted Transistor (малко банална,но е мн надъхваща),също така ритъма на Open Up e як. Мии имам още мн любими техни.Аааа да ест Y`all want a single...страшна е
![]()
Линк за каво ти трябва? Песен? Сайт?
[/b]
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
преди да издадат последния си албум ме кефеха, но въпросния албум е голяма боза. иначе песни като Blind, ADIDAS, Clown, Falling Away From Me, Freak On A Leash, Thoughtless, Here to Stay, Alone I Break и въобще албума Untouchables, са доста ключови.
Харесват ми. Включително и последният албум.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
DAAA mn sa qki(edni ot liubimite)mmm liubima pesen-Y'ell wanna single,Here to stay i Word up(ni6to,4e originala e na GUN)
~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~
i mene taka ama i samata pesen!!!Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Не са ми идеалът за банда, но все пак ме кефят. Гледал съм ги на живо. Имат много яки песнички, е тия дето ги изброихте до сега са готини.![]()
ami ne slu6am takav stil muzika no ina4e ...
y`all want a single ..coming undone ....reclaim my place ... twist .... word up ..fight the power(ft xzibit)....fuck dying(ft ice cube) ..... ae korn sa si mno gotina grupa ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Никога не съм слушала сериозно Корн, никога не са ми харесвали. От време на време може някой пристъп на кеф от някоя песен, но твърде рядко.
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз само да попитам феновете на KoЯn
ако може да ми обясните..тва R защо е обърнато?!
Има ли няква причина или просто,за да изпъкват
по някакъв начин?.. Обърнати букви,имена дето докато
ги напиша ше забременея и ше родя ..
Или нее..сетих се!Тва е за да може малките деца
да се бъркат и вместо коРн да викат коЯн
и да сте по-ъндърграунд по тоя начин?!
Едно простичко обяснение би ми дошло добре.![]()
ами..чак фен не бих могла да се нарека,но определено си ги слушкам доста често \/ относно песни...любима ми са ми : Freak On A Leash,A.D.I.D.A.S,Blind,Got The life,Did My Time..и още доста други
Що се отнася до заглавието лично аз не съм попадала на някаква информация защо е с обърнато "р"..
We believed,we`d catch the rainbow,
ride the wind to the sun,
sail away on ships of wonder,
but life`s not a wheel
with chain made of steel,
so BLESS ME!
mda nou sa qki ...ina4e za nai-qka pesen..mi no way moje bi... nz imat mnou gotini pesni..
Ммм харесват ми да. Случва се да им пускам музиките.
Любими песни - Right Now, Eaten Up Inside, It's Me Again, Thoughtless, Last Legal Drug, Dead Bodies Everywhere, Freak On a Leash ...
Еее ок-харесват ви,ама да кажете,че Туистид трансистър /егати писането извадих/ ви е любима...тая е най-голямата им боза...![]()
Лично/
/rossa./
midian - на мен именно Twisted Transistir ми харесва най-много.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Twisted transistor я слушах до омръзване (не коментирайте "омръзване" защото почти само нея слушах).А иначе любими песни са ми Alive, Coming undone, Toughtless, Getting off.
az ne slusham ...
Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...