.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Не мога да и говоря

Значи от известно време харесвам най-добрата си приятелка-даже много.Но реших че приятелството ни е мн по важно,пък и тя си има гадже.И от тогава в чата или по телефона се отпускам и си говорим за какво ли не,но на живо като че ли не се познаваме.Тя казва нещо а аз постяно отговарям сигурно по възможно най-тъпия начин.Помогнете как да си говорим и на живо повечко.И двамата сме на 16 и се познаваме от малки .Предварително благодаря за съветите.

Мега фен Аватара на iiirish
    ами да! по телефона и в чата винаги е по-лесно. можеш да си кажеш всичко без да гледаш човека в очите, а така всеки може. според мен събери смелост и каквото имаш да й казваш го кажи директно в лицето повярвай ми, трудно е само началото, тоест докато започнеш, но набереш ли инерция... сигурна съм, че ще се справиш. успех

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Напий се и й признай бз се,споко
    Ми значи просто събираш смелост...и аз съм говорила с най-добрият си приятел на подобна тема,само дето при нас беше по-объркано.По-добре говорете,разберете се!Не сте на по 3 годинки все пак!Пък и тоя разговор ще е един път,а и се замисли дали наистина го искаш,все пак вие сте НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛИ наистина трябва да поговорите възможно най-скоро
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Ако питаш мене пийни 1-2 бирички ше та отпусне и говорете
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на koalka
    Е,то е нармално да се отпускаш повечко по чат и телефон.Ми виж...според мен трябва да превъзмогнеш чувствата си,защото както ти каза тя има гадже и не е добре да се месиш,а можеш да загубиш приятелството и.Просто като се видите започни да говориш за нещата,които сте си говорили по телефона.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    mnogo po-lesno e da napi6e6 tova koeto misli6 i 4uvstva6 otkolkoto da go kaje6 na voveka napravo v liceto.No togava puk ima dvoino po-golqma stoinost.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си