.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

Moderated:Напълнява ли се от Зайо Байо, Слънчо и подобни?

nqkoi znae li dali ot tiq pru4ici kato slun4o i zaio baio se napulnqva???

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Фен
    Град
    sofiq
    da razbira se 4e se napulnqva, i to dosta, vse pak sa mazni4ki...abe to i az si hapvam bez da gledam kalorii i za sega ne sum izrevala, za6toto mnogo mnogo ne mi se lepi, no te suvetvam, ako ti se lepi pove4ko da gi namali6 sladkite pru4ici
    Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!

Guest
    mersi mn az sega po4nah da si hapvam samo takiva ne6ta bez ni6to dr i za tva se za4udih 10x vse pak

Супер фен
    Mi nz ama edna frendka mi be6e kazala 4e ako izqjda6 edin paket pra4ici se edno izpiva6 edna 4a6a olio nz dali e vqrno de ...........

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    по-добре тия нещ да не се ядат.. аз съм мн против..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен
    И 10 пакета да изядеш няма да напълнееш. Яж си на воля.

Guest
    mersi na vsi4ki ama sega kogo da slu6am...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Mi nz ama edna frendka mi be6e kazala 4e ako izqjda6 edin paket pra4ici se edno izpiva6 edna 4a6a olio nz dali e vqrno de ...........
    тя твоита приятелка малко чао с главния си пада ..тва с чашата олио не е вярно ...
    ако толкова ви интересува просто виште отзад какво пише ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

poprincip ot vsi4ko se palnee ako qde6 v ogromni koli4estva , no zauo bauo zasishta dosta.vqrno kalori4en e no ne kolkoto edin duner ili edin toster, nali taka?

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    abe vie ludi li ste v edin paket ima 40kcal kak iskate da nadebeleete.. az daje edna sedmica re6ih da qm samo snaks kogato ogladneq vmesto da qm 6okolad i drugi takiva lakomstva i se 4uvstvah mnogo dobre za6toto qde6,zasi6ta6 se no ne ti teji na korema! garanciq 4e ne se palnee

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    abe vie ludi li ste v edin paket ima 40kcal kak iskate da nadebeleete.. az daje edna sedmica re6ih da qm samo snaks kogato ogladneq vmesto da qm 6okolad i drugi takiva lakomstva i se 4uvstvah mnogo dobre za6toto qde6,zasi6ta6 se no ne ti teji na korema! garanciq 4e ne se palnee

i az sam na tova mnenie
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

az si misleh 4e se debelee a i ne me int`osobeno .. slun4o slam4o takiva neshta ne obi4am

Не се дебелее, но е лоша храна.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    На мойто Байо-Байо пише 175ккал

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    На мойто Байо-Байо пише 175ккал
    което не е нищо..

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Абе не го знам Зайото, ама аз Кроки мноо обичам което мисля , че е едно исъщо.....и не му знам калориите...ама хора то тва е направо въздух под налягане дет се вика Едва ли от тва нещо се дебелее

Dori i da ne se pylnee sys sigurnost tova sa GOLEMI BOKLUCI ! Ako 6te otslabvate tova ne e na4ina! Po-dobre izqjte edin plod,zza da si zadovolite neobhodimostta ot sladko,otkolkoto da se typ4ete sys Zaio Baio, Slun4o,zrun4ovci,mrun4ovci i vsqkakvi takiva
    Dum spiro spero

Супер фен
    kategori4no DA sqkvi soleti,4ipsove,pry4ici,pukanki i t.n. se napylnq jestoko

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    kategori4no DA sqkvi soleti,4ipsove,pry4ici,pukanki i t.n. se napylnq jestoko
    stiga si govorila gluposti ... ot soleti do chips razlikata e kolkoto ot vodata do vodkata v kaloriiite... bahti horata govorite naizust fani vij kkvo pishe na edni soleti za 20st i na edin chips za 2lv...

Фен
    Град
    по света и у нас
    Ами ако се тъпчеш мн ясно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _gerito_
    poprincip ot vsi4ko se palnee ako qde6 v ogromni koli4estva , no zauo bauo zasishta dosta.vqrno kalori4en e no ne kolkoto edin duner ili edin toster, nali taka?

пълнее се от излишните въглехидрати не от всичко...

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Не се дебелее, но е лоша храна.
    браво!!! поне за едно сме на едно мнение. наистина са лоша храна, но не се умира все пак!
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Guest
    Еми не мсиля,че се пълнее особено много,но ако искаш да отслабваш,по-добре яж плодове!
    пп:бтв на един от видовете 'Зайо-Байо' пише,че се препоръчва за диабетици и здравословно хранене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си