- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Айде да видим и за веждите
Така и така има тема "Кога се обръснахте за първи път" и си викам"Дай да направя една тема за веждите".Търсих,не е имало такава тема,въпреки че аз си спомням нещо такова.И все пак темата е налице.Е?Кога за първи път си изскубахте веждите?При козметик?Някоя приятелка ви помогна?А може би сами?Бе аз съм в 6 клас и нещо у мен почва да се надига желание да ги изскубя.Та темата не я правя ей така без нищо,а да разбера според вас на колко е нормално едно момиче да почне да си скубе веждите?а,и горе-долу за цените при козметик ако може някой да ме светне![]()
Айде вие сте.
Aз си ги оскубах 7-ми клас.Ако са ти някви гадни,по-добре си ги оскуби и им придай някаква форма.Иначе ако отидеш при козметик ще ти вземе най-много 2-3 лв.![]()
и аз май 7 клас....
ама...напоследък виждам доста момичета, които почти напълно си махат веждите и после ги рисуват с черен молив отгоре....грозно и неестествено е...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
И аз 7ми клас си ги оскубах,но съжалявам,сега няма спиране.Можеше да изчакам поне още малко,щото не бяха никак гадни,бяха си тънки,ама аз се подведох глупаво по другите ми приятелки и реших и аз да пробвам.За това те съветвам,ако не са много дебели и гадни,изчакай още,има време много,няма нужда да почваш толкова рано,щото след време стават кофти.
п.с и аз съм виждала такива с нарисувани вежди и наистина е адски грозно...
Аа,не съм от ония с едната веждаДобре са си,просто може да се пооформят още малко
![]()
Ауу тва е гадно.наистина изглежда неестествено.На мен такива тъъънки изписани веждички въобще няма да ми ходят.Искам да са нормални,просто да си личи,че са такива,каквито аз искам,а не каквито са ми пораснали.Нз дали го обясних добренапоследък виждам доста момичета, които почти напълно си махат веждите и после ги рисуват с черен молив отгоре![]()
Аз пък не съм си ги скубала никога :_)
Много си ги харесвам такива каквито са-тънички и оформенки 'от самосебеси'![]()
А за тея дето си ги рисуват с черен молив ще кажа само-![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
ami az 7mi klas moita nai dobra frendkami pomognamani4ko i ot togava sami4ka-ne sam hodila na kozmetik no men si mi e v kravta kozmetikata taka 4e mislia 4e se spravqm mn dobre!
май беше 5-ти клас-сестра ми го направи
от тогава спрях и към края на 5-ти отидох на козметик
после чак тая лятна ваканция започнах да си ги скубя![]()
na mene maika mi mi gi oskuba za 1vi pyt v 5ti ili 6ti klas i ot togava hodq na kozmetik
Аз в 6-ти клас си ги оскубах за пръв път..самаДокарах ги на форма и сега не се занимавам да ходя по козметици, сама се справям
![]()
ми аз за пръв път в 6ти клас си оскубах веждите
а иначе за теяя с моливчето-зле саааа!![]()
"Целувка за лека нощ"
Ами аз за първи път в 6-ти клас си оскубах веждите.Самичка ги оформих както ми харесваха.А за тея които ги махат изцяло и ги правят с молив....иууу тва седи ужасно грозно и неестествено аз лично никога няма да се направя така.
mi az moje bi 7 ili 8 klas i mn sujalqvam 6toto si bqh super oformeni ama nali vsi4ki go praveha.....za tezi deto si gi risuvat -NC
a i ne6to ne razbrah-nqkoi postoqnno li hodite zaradi vejdite na kozmetik?
И аз това щях да питам.Първоначално написано от poliii
То примерно ако си скубеш веждите на 2-3 дена толкова честно ли ходите на козметик?
![]()
о аз наскоро започнах да си ги скубя.. е не чак толкова скоро де... преди година някъде а ся съм 10 клас... пък и не ги изтънявам... просто махам онея косъмчета които са около самата вежда... абе казано с две думи--> да не изглежда няква... бу! рошава! :P
харесвам си веждите.. имат хубава форма и затова не ги развалям :P
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
WOW!!! Az mai sym dosta isostanala....Az za pyrvi pyt si gi oskubah v 8 ili 9 klas. Sama probvah, zashtoto znaeh kak gi iskam. Ne posmqh da se doverq na kozmetik. Posle maika mi mi pokaza kak e pravilno i ot togava sama se grija za tqh.
Напротив, според мен е супер! Приятелката ми е с много тънки вежди и са просто страхотни. Сестра ми, пък, тя направо няма вежди, и то в буквалния смисъл. Тя си ги рисува с молив и е много хубаво. Не знам за вас, но аз обожавам супер тънките вежди.Първоначално написано от California
![]()
Левски шампион але але!
Ми неестествено е...ти си я харесвай, няма лошо, но не разбирам, защо момичетата трябва да си развалят естествената красота по тоя начин...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Аз си ги оскубах някъде 7-8 клас. Ходих на козметик, щото ме беше страх да не се обезобразя. В интерес на истината и сега си ходя, щото ме мързи да ги скубя пък и никак не ме бива в това...И аз не харесвам супер тънки вежди...
![]()
И аз това се питам....Първоначално написано от California
![]()
Защото, ако разчитат на нея, по-добре преди среща с мъж да се уверят дали се е напил добре, защото иначе действа зле на самочувствието. Ако отиде с естествена красота (най-малкото без грим, макар някои да смятат и окосмяването за естествена красота. Представяте ли си да отидете окосмени на среща? Естествена красота, а? Но все пак айде да ги няма космите, но просто да го няма грима, за този случаи говоря.), дооооста, ама дооооста малко са момичетата, които наистина я притежават, и на които не им трябва грим, за да изглеждат добре. Те просто имат чар, но за жалост процента на естествените чаровници е нищожен. Затова призива за естествена красота не ми се струва много удачен. 100% за тънките вежди, както и за пълното обезкосмяване при жените.Първоначално написано от California
![]()
Левски шампион але але!
Аз си ги оскубах за 1ви път в 8 клас и отидох на козметик
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
i az y 7mi klas
т. 2, 9