- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kakvo da napravq?
P1rvo-ako ima takava temi4ka ve4e sorry! Vtoro imam edin problem s edna priqtelka-imam edna priqtelka koqto neprek1snato pla4e za nai malkoto ne6to i ve4e nz kakvo da napravq i/ili da i kaja. problema e 4e ponqkoga (pone taka mislq) reve za da privle4e vnimanieto na men i dr. i priqtelki. s1rdi se za nai malkoto ne6to i ve4e se 4udi kak1v komlpeks da si izmisli-v4era naprimer se komleksira 4e ima golqm biust ili 4e nqmala to4ki(hl1tnatinki) na kr1sta kato drugite i kakvi li o6te ne gluposti. nz kakvo da napravq za da se po4uvstava p1lnocenna i"normalna" pomognete mi plssss
p.s.tq e dete na razvedeni roditeli -moje i tova da e pri4ina mislite li???
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
of takiva ne gi ponasqm.. spored men go pravi za da privlche vnimanieto samo.. a i shtom e dete na razvedeni roditeli ako ne e bila.. sq she stane ligla .. ( pone v povecheto sluchai stava taka.. )
a kfo da praish .. mi.. az po princip si traikam.. i nakraq mi pisne i si kaja vsichko v ochite.. !
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Просто е лигла , иска всички да са и фр
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
За реването -може там от шока,че родителите й са се развели да приема всичко по-навътре.Но както я описваш ми се струва лигла!![]()
spored men trqbva da i otvori o4ite nekoi na taq, 6toto kato si igrae s vas po tozi na4in tq nakraq 6te stane takava ligla(ako ne e ve4e) 4e se izdraifa6![]()
MI spored men tova se dalji na roditelite nzПървоначално написано от Анонимко
![]()
Абе на мен по цял ден ми надуват главата за така наречените "емо". Прочети за тях.Възможно е фр ти да е такава...нз
Това бях аз...Първоначално написано от Анонимко
А м/у другото ако тя е "емо" малко трудно ще и помогниш.
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
=D>Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
![]()