.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: There is no "love"

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university

There is no "love"

zdr na vsi4ki.Zna4ii da prdpolojim 4e si imate priqtelka.Tq u4i v drug grad i se pribira za vakanciite , subota i nedelq.Taka s vuprosnoto momi4e ste ot dosta vreme.Predi vreme vi e "izneverila" (predlojili ste i tq e zaminala na ekskurziq pisala vi e sms-i prez tva vreme i vi e zvunqla i vi e kazvala kolko mn vi obi4a na poslednata ve4er se zabila s nekav tip).Rasurdili i ste se i ste i slojili ignor za okolo 5 meseca.Otgovarqli ste na vuprosite i s 1 dumi4ka a po-natatuk s po nqkolko svurzani v izre4enie(na koeto po sredata oba4e se gubi smisula).Sled tova ste se sdobrili i otnovo momi4eto tvurdi 4e vi obi4a neopisuemo mnogo i ste edinstven za nego.Za kapak sled godina otnovo nqkakuv tip zapo4va da q svalq(zabiva),vie ne ste do neq i tq se hva6ta na pi4a?!...Kkakvo bihte napravili ako posle otnovo vi goni i vi se obesnqva v libov ili vi se izvinqva ?
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    КУРВОЛЯК !!!
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на koalka
    Значи...аз не съм момче,но ще си позволя да отговоря на въпроса.Това момиче едва ли не ти се кълне,че те обича,но се е забивала с двама.Моето мнение е че или те лъже,или не е наясно с чувствата си,за да каже такова нещо.Аз не бих и простила,ако бях на мястото на това момче,защото разбирам един път,ама вече два пъти е прекалено...

Голям фен
    Град
    София
    Не може да тя да обеча момчето, а в същото време да му изневерява. В началото-ок, не са били от много време заедно и не са се сближили достатъчно и донякъде може да послужи за оправдание (не казвам, че е била права да го прави). Ама втория път....

Голям фен
    Град
    bravo hora stra6ni ste.Ne e zaduljitelno da ste mom4e za da otgovarqte.Produljavaite!!!

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    bravo hora stra6ni ste.Ne e zaduljitelno da ste mom4e za da otgovarqte.Produljavaite!!!
    оо Адри..
    ми кво да ти кажа има и такива момичета,виждам убедил си се.. според мен не заслужава прошка,било то и да сте заедно от тук нататък.. просто не е била честна спрямо теб незнам.. ти прецени,но на твое място не бих простила!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ако бях момче, не бих се занимавала с такива несериозни момичета, които не знаят какво искат и които, когато ги засърби се хвърлят на първото момче, проявило интерес към тях
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    оо Адри..
    ми кво да ти кажа има и такива момичета,виждам убедил си се.. според мен не заслужава прошка,било то и да сте заедно от тук нататък.. просто не е била честна спрямо теб незнам.. ти прецени,но на твое място не бих простила!

zdr Beti Ne stava vupros za men ina4e 10x za mnenieTo :P

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Напълно съм съгласна с предните мнения!Също така според мен това момиче просто си търси някаква занимавка(сигурно прозвуча грубо,извинявам се за това).Значи наскоро един приятел се сблъска с такъв проблем!Запознаха се с момието,той много си я хареса...ходиха близо месец(уж били много щастливи).В чата ми правише някви сцени на ревност,че съ излизала с него(а аз с него се познавам от 13 год. и сме страшно блиски).Та така скъсаха защото тя си харесала някъв друг.До тук добре нормално айде приемливо(горе-долу),но това става преди даскало!ТРъгваме ние на даскало и какво си милсите ?Тя почва да му се обяснава в любов колко ного го обичала...бляблблялбяя(уффф ф)И той горкия пак тръгна с нея!След 5 дни ми казва"ми тя каза ,че не съм бил като преди" и пак скъсаха!На другия ден ми казва"можеш ли да си представиш говорих с най-добрата й приятелка и тя ми каза ,че въобще не е късала с другото момче,просто той отишъл за няколко дни в София".И фактически той(приятелчето ми )е бил като спасителна лодка са някаква си там хлапачка!!!ПФффффффф

извинявам се за подробното ми изказване,но страшно много се нервя на такива
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Голям фен
    Град
    Stz
    Не е трябвало още първия път да й се прощава,щото веднъж простено ли й е тя ще го повтори и потрети!А пък и щом се подава толкова лесно не си струва!По-добре късайте и си търси нова приятелка!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

corn dog
    Guest

gadno

ako na mene mi izvarti toq nomer mnogo pati,nakraq 6te i biq 6uta!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    О, ама не може да ти слага рога и след всеки случай да търчи и да ти се извинява...Разбирам един път да е сбъркала, ама тая явно си играе с търпението ти. Това, което е станало веднъж, може и да не стане втори път, но това, което е станало втори път, със сигурност ще има и трети...В смисъл, ще продължи да те мотае, ако още й прощаваш! Остави я и си намери друго, по - честно момиче.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    e ne razbrah taq kur*a ko q bavi6 bii i 6uta ne bih i dal poreden 6ans direktno q mahai pi4
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

hopala
    Guest
    ami chestno kazano spored tova momiche ne znae kakvo iska....hem da e s teb,hem da si vee putkata napred-nazad......na tvoe mqsto ne bih se zanimaval s takova momiche...i v tozi sluchai kletvite v vechna liubov i t.n. nqmat nikakvo znachenie sled kato pri pyrviq udoben sluchai ticha pri drug...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ми.. това момиче използва въпросното момче , колкото да се отчита ,че има приятел и после хоп-троп при друг. Кофти е , гадно е , но не е нищо драматично .Ще стане драматичното , ако момчето се върже на игрите й за трети или там четвърти път. Не може чак пък толкова да си сляп от любов и въобще да говориш за любов , когато няма дори "качествена" връзка. Така че на пича дано му се включи реотанът по-набързо и да се осети, че губи достойнството си с всяко прощаване.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ако това някога се случи не мисля, че ще си мълча пет месеца. А след втория път нещата са ясни - всичко свършва. Това е между нас. Не стига, че не се виждаме сумати време ами и ми изневерява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си