- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- There is no "love"
Напълно съм съгласна с предните мнения!Също така според мен това момиче просто си търси някаква занимавка(сигурно прозвуча грубо,извинявам се за това).Значи наскоро един приятел се сблъска с такъв проблем!Запознаха се с момието,той много си я хареса...ходиха близо месец(уж били много щастливи).В чата ми правише някви сцени на ревност,че съ излизала с него(а аз с него се познавам от 13 год. и сме страшно блиски).Та така скъсаха защото тя си харесала някъв друг.До тук добре нормално айде приемливо(горе-долу),но това става преди даскало!ТРъгваме ние на даскало и какво си милсите ?Тя почва да му се обяснава в любов колко ного го обичала...бляблблялбяя(уффф ф)И той горкия пак тръгна с нея!След 5 дни ми казва"ми тя каза ,че не съм бил като преди" и пак скъсаха!На другия ден ми казва"можеш ли да си представиш говорих с най-добрата й приятелка и тя ми каза ,че въобще не е късала с другото момче,просто той отишъл за няколко дни в София".И фактически той(приятелчето ми )е бил като спасителна лодка са някаква си там хлапачка!!!ПФффффффф
извинявам се за подробното ми изказване,но страшно много се нервя на такива![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!