- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ме харесва а е 1/2 циганка:(
Първоначално написано от Silverfang
Ами... който къс в ума, дълъг в краката, аз пък не пия... Направо ме разбиват хора, които пият по толкова много, какво толкова ви харесва?
SY
spored men tova dali e bulgarka ili ciganka nqma tolkova golqmo zna4enie.stiga naistina da si privle4en ot neq i da q xaresva6 za6to da ne se polu4i ne6to m/y vas....
Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men
Ако си я харесваш давай!!!
На Сапун бе .. С тен и без тен циганка си остава ! мани я ..
Абе да ти кажа твой си е избора ама ако аз бях на твое място не бих направила нищо!
ПС! УСПЕХ![]()
Ми как смяташ да разбереш кво толко ми харесва като не пиеш!Първоначално написано от dudeto_sy
![]()
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
Е какво значение има каква е ?Ако наистина ти харесва - взимай я, няма какво толкова да му мислиш!А и нали знаеш,че по-добре да съжеляваш за нещо,което си направил,от колкото за нещо което не си:)
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Аз достигнах до един извод и искам да го споделя с теб.Не трябва да робуваш на човешкото мнение или както се казва "Неплащай данък обществено мнение" щом тя те харесва и ти също какво значение има какво мислят другите.Да не ти пука.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
hehehe, kolega, i az beh v pirogov kat beh na 14 ama ot litur rakiq, a kvo protiv ima6 select-a (ne sum q pil mnogo) 6tot neska si zehme s 1 momi4e ama ne q ispihme ta go otlojihme za utreПървоначално написано от Silverfang
a btw za momi4eto, kvo kat e 1/2 ciganka dreme ti na onaq rabota, samo gledai da ne te ojenat posle za neq