.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Silverfang
    Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
    От опит глава не боли...
    ТАКА ЛИ, Я ОПИТАЙ 1 Водка Селект и да видим!
    Ами... зависи... има едни хапчета, пак им забравих името, пиеш ги преди водката и после си като нов. Така, че и от 5 бутилки пак няма да те боли глава.
    5 БУТИЛКИ!!!!!
    Аз от една ходих в Пирогов!

Ами... който къс в ума, дълъг в краката, аз пък не пия... Направо ме разбиват хора, които пият по толкова много, какво толкова ви харесва?
    SY

Град
    na nai_qkoto mqsto...
    spored men tova dali e bulgarka ili ciganka nqma tolkova golqmo zna4enie.stiga naistina da si privle4en ot neq i da q xaresva6 za6to da ne se polu4i ne6to m/y vas....
    Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT Summer
    spored men tova dali e bulgarka ili ciganka nqma tolkova golqmo zna4enie.stiga naistina da si privle4en ot neq i da q xaresva6 za6to da ne se polu4i ne6to m/y vas....
    Абсолютно съм съгласен и аз с това мнение!

Супер фен
    Ако си я харесваш давай!!!

Град
    The East Side
    На Сапун бе .. С тен и без тен циганка си остава ! мани я ..

Абе да ти кажа твой си е избора ама ако аз бях на твое място не бих направила нищо!
    ПС! УСПЕХ

От опит глава не боли...
    Ами... зависи... има едни хапчета, пак им забравих името, пиеш ги преди водката и после си като нов. Така, че и от 5 бутилки пак няма да те боли глава.
    5 БУТИЛКИ!!!!!

Ами... който къс в ума, дълъг в краката, аз пък не пия... Направо ме разбиват хора, които пият по толкова много, какво толкова ви харесва?
    Ми как смяташ да разбереш кво толко ми харесва като не пиеш!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Е какво значение има каква е ?Ако наистина ти харесва - взимай я, няма какво толкова да му мислиш!А и нали знаеш,че по-добре да съжеляваш за нещо,което си направил,от колкото за нещо което не си:)
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Повече от фен
    Град
    Луната
    Аз достигнах до един извод и искам да го споделя с теб.Не трябва да робуваш на човешкото мнение или както се казва "Неплащай данък обществено мнение" щом тя те харесва и ти също какво значение има какво мислят другите.Да не ти пука.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

От опит глава не боли...
    5 БУТИЛКИ!!!!!

Ми как смяташ да разбереш кво толко ми харесва като не пиеш!
    hehehe, kolega, i az beh v pirogov kat beh na 14 ama ot litur rakiq, a kvo protiv ima6 select-a (ne sum q pil mnogo) 6tot neska si zehme s 1 momi4e ama ne q ispihme ta go otlojihme za utre

a btw za momi4eto, kvo kat e 1/2 ciganka dreme ti na onaq rabota, samo gledai da ne te ojenat posle za neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си