- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосямване на пенис-а?
Здравеите , аз сам на 13 години и сам от гр. Троян реших да си обрасна пениса щтото беше станало топки навити с косми и ужас ...фанах само брасначката и браснах обаче останаха още косамчета и реших на контра ..и сичко ок ..обаче после кат са наринаха едни папки... даите дасавет как да се махнат тези папки и как мога да се обрасна хубаво без дези шитове гледах по телевизията некфи самобразначки които " и при контра получавате наи глакото браснене" ако си купя една такава дали нямам да имам повече този проблем и колко струват или ?
am.... slu4aino posle da si go mazal s neshto? za krem za sled brusnene govorq![]()
Еми не сам знаел че трябва от каде мога да си закупя такова животно и колко струва![]()
Не се бръсни! Космите се сгъстяват и на 23 ще си маймуна!
По добре иди на козметик. Доста по-трайно е и нямаш проблем със сгъстяването.
Момчето е от село...не ги знае тия неща...не му се карайте
Към автора...ти за автършейв чувал ли си.
Добре, той е селянин. А ти... като живееш в София, това не те прави по малък селянин. Прав ли съм или не...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Към автора- пич, нямаше смисъл да се бръснеш. Ти все пак си момче, а не "мека китка". Идеята за козметик, не е лоша...
hahahaa we po-dobre vzemi edin vestnik i gi opyrli we ;]]]]
Какъвто и самурай да си, От 5 джина ставаш на Покемон!
Охо от село бил,я се гръмни бе човек !Първоначално написано от Анонимко
![]()
афтършейф на топкитети да го убиеш ли искаш
![]()
има си кремове (и тези за лице които са стават) за по-мека кожа и за по-меки косми...
wanna touch ?
Svinska mas,nai6 li kak pomaga!![]()
![]()
![]()