- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Fuck off machoka...machoka e ebasi pedala
Koito mrazi machoka,za6toto zakliu4va temi i e pedal da kaje az![]()
AAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZ
глупости не е педал а заключва теми защото или са тъпи или са приключени или са ебавки прочети правилата и ще разбереш що го праи
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Be aide tiho kakvi sa tiq typite temi pravi si rabotata mom4eto.Glupaci za ni6to pyskate temi![]()
Малиии!Мачока и педал ли стана?![]()
Накъде отиде тоя свят?
Мачока си е много добър мод, върши си работата!Е още ми е кофти че заключи "TOKIO HOTEL" щото приятни дискусии водихме там, но то пък си е разбираемо ние тъй я нафлуудихме тая тема!И ми беше направил забелешка за първия ми аватар!Наистина беше голям!Но ако не беше Мачока досега колко нерви да сме имали с тъпи флуудъри, спамъри и други разновидности,или от тъпи и безсмислени теми!Тъй че не трябва да го правиш на обществен въпрос това, че не спазваш правилата и принуждаваш Мачока да предприема мерки!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Sq 6tot go psuva6 i taq tema 6e zaklu4i!hah
Тихо мишко такава !
tc tc mi mn qsno 4e 6te raklu4va temi kat gi ima takiva oligofreni kat teb....![]()
MOMI4ENCE SAM!!!
Пич, ти си баси заблудения![]()
има няколко причини да го направи!Първоначално написано от Mimka_sweet
1-не е в правилния раздел!
2-обижда се мод
3-и все пак обиждаш самия мачок лично!всеки нормален човек би заключил тая тема!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Каза втория ми глас хаххааПървоначално написано от scion_of_Storm
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз и колетите плътно заставме зад тезата, че Мачока е хомо-сексуалист мод фетишист.
FВI prevails!
Купър,мина ви модата,не важите вече.
Организацията FВI никога не е била МОДА, драги госте. Ние винаги сме били около вас и винаги сме ви наблюдавали. Не можете да се отървете от нас. Никога.
Мачока е супер пичкойто го обижда ще отговаря пред мен
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Пределно ясно ми е за наблюденията Ви.
Останете си с тях и си спестете коментарите,драги Мълдър.
Относно потребителите -стига се мазнихте,престаравате се.
Вас ви знаем много добре. Смешен сте и отгоре на всичко сте непълнолетен. За това ШЪТ ЙОР МАУТ мадафака.Първоначално написано от protoss
К*р познавашПървоначално написано от Special Аgent Dale Cooper
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Много ти знае устата![]()
Първоначално написано от razqren potrebitel
abe zemi si bii metadona i pukni nqkade
lele kolko podmazvachi ima tuka..
И каква според теб е работата на един модератор,на който едно от задълженията са да заключва теми,които се смятат за приключени или които са с нередно съдържание?Първоначално написано от razqren potrebitel
![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Не мога да разбера защо винаги пиши по такъв странен начин? Много ми е смешно...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Батко, аайде пращам те на дълъг път към дупката, от която си изпълзял на бял свят. Жив и здрав.