- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли ?
Може да ви се стори тъп и безсмислен въпрос, но ми е интересно при всичкия безразборен секс през тиийнейджърската възраст. Въпросът ми е насочен към момчетата. Бихте ли правили секс с момиче, което не харесвате?
Правя секс само с приятелката си и това няма да се промениНе си падам по такива светски изяви в секса . Това е нещо ентимно и трябва да го правиш само с любимия човек . Лично мое мнение
![]()
Ако е красива бих правил...
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Първоначално написано от protoss
С кашон на главата![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
da
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
абсурд....ник'га
кво е тва .... как ше праиш секс с момиче което не харесваш
и зако ???.....къф е смисъла...да кажеш после АЗ Я Е*АХ тая
![]()
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Не. Не съм правил и секс с момичеа които съм харесвал а и гаджета сме се водили че сме (е айде да кажа, че е имало как, кога и т.н. но просто аз не съм искал секс от тях)
MINE
pove4e ot o4evidno si malak o6te, makar 4e moeto mnenie e sy6toto - az pone iam poe4e opit i sys sigurnost moga da kaja 4e ne mi haresvat teq izqvi....ne zaradi drugo, a 4isto i prosto kat si pomislq za samoto momi4e 4e se puska tolkoz lesno (avantiura za 1 ve4er) prosto mi stava protivna. ama i az iam mn jivot o6te....vsi4ko moi da se promeni.Първоначално написано от TROY
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
100% НЕ
Еми не, въпреки вече размитото понятие за секса, като важна част от една връзка и хората го използват за просто удоволствие за една нощ, аз съм твърдо против безразборния секс...
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
Някой да те е питал за приятеля ти??? Умри е гей!!!Първоначално написано от TROY
Няма грозни момичета - има не достатъчно пияни мъже.Първоначално написано от Th3WildAng3l
2т. системно
ДА бих правилпък и ако нямам приятелка още по добре
![]()
Автоматично се превръща и в мое личноПървоначално написано от TROY
![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Абе, когато съм се напивал (и когато съм го вдигал,де) съм забирал на абсолютно безазборен принцип секви там - които са достатъчно пияни,за да вържат на пиян мъж. Така че разбирате за кво си говорим.
Иначе,да - секиша си е секиш,ама само веднъж съм постъпвал така.
Браво!Едно момче,което да мисли по този начин(има мнотго просто така го казах,но рядко срещам такива изказвания).Еваларка.Първоначално написано от TROY
Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
не четеш ли въпроса-там пише:"Ако я харесвате".
Ако е красива ще я харесаш