.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Мега фен
    Град
    веселите пейки

Пращане на колет?Каккк?!?!?

Значи искам да изпратя до Германия компакт диск с там писмо..ще ги сложа в един плик А4...обмислях нещо за пощата...
    Инетересува ме как да го пратя така,че диска да стигне здрав до Г-я...и какви пари ще ми излезе г/д?!
    мн ми е спешно,моля

Фен
    Град
    Franciq
    OX az vednyj bqh pratila do BG ot tyka be6e ne6to kato tefter4e ili nekaf podarak ne se se6tam ve4e i ne be6e pristignalo a ina4e za cenata platih celi 3 evro spored men diska trqbva da go sloji6 vav nqkakva kytiq ili ne6to takova ...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    е да..задълже ще има опаковка...нормална кутия за компакт диск...и с вътре писмото ще омекотява до някъде... ама искам да знам как...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Купуваш си от тез жълтите пликове с балончетат вътре да е по-меко. Казваш че е за колет еди къде си. Теглят го. УДРЯТ му печат и го мятат в краката си при другите колети. Мисля че бива да споменеш че е трошливо. Ще ти излезе под 10 лв.

fake
    Guest
    значи по-добре го опаковай в кутийка, като колет.или питай там в пощата как точно да го опаковаш.но в кутийка(с още някфи неща в нея) ще е най-безопасно
    хаха напомня ми за когато ми пратиха семки от Холандия в кутия с чайчета, семките в едно от пакетчетата вместо чай

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мн мерси
    Инка,семките поклълнаха ли

fake
    Guest
    да, ама умряха щот не поливах... не стаам за градинарка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове