- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изкъжете мнение
Да напълно жива е,даже тази вечер си празнуваше рождения ден,аз преди малко се пребрах и напрао пред компа,Хора докато не пробвате сами дадено нещо и количество недеите да слушате излишни глупости от типа "които друса е наркоман,тои е обречен,пътник си..и т.н."няма такова нещо освен от херца и може би някои друг вид опиат в чужбина обаче.Всичко е до психиката на човек и дадената причина за да го взима,към синтетична дрога не можеш да се престрастиш запомни го,ако искъш вярваи на тези които твърдят обратното,но аз много добре знам как и какво.Амфетите особено са толкова добри и сега ще ти обясня защо-амфетите тонизират тялото ти,дават ти увереност,липса на глад докато си под въздеиствието,както липса на болка-физическа,ако тръгнеш да бягъш можеш да избягъш към 1 километър и нещо без да спреш и то бързо бягане не кросче,и наи интересното е че колкото и да зимаш и грам да земеш няма да ти стане лошо,няма да припаднеш или нещо подобно ,напротив ефекта и проявленията ще са мн по добриПървоначално написано от koalka