.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: molq obqsnete

Повече от фен

molq obqsnete

imam problem ama neznam dali 6te moga da go obqsnq...zna4i-kogato vlizam v 4ata trqbva da si vaveda parolata za ident.(poneje nika mi e registriran)i kato mi izleze prozor4eto za vavejdane na paralota,az si q pi6a i natiskam enter ili ok,i sled kato si q vaveda i predi mi izliza6e saob6tenie-4e nika mi e reg i 4e mi e razpoznalo paralata(se6tate se)a pak sega ne mi izliza tova saob6tenie....demek vse edno 4e ne sam si vavela parolata i me izhvarlq ot 4ata sled 1 min.(6toto nali kato si reg i ako ne si vavedej parolata do 1 min i te izhvarlq) ta....moje li da mi obqsnite za6to se polu4ava taka(...dano ste me razbrali)
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Kneja-JeTBoY
    Guest
    pi6e6 /msg ns ident "parolata" i gotovo !

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми... като нищо някой да ти е сменил паролата...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Еми... като нищо някой да ти е сменил паролата...
    kak moga da q opravq ako e taka

Повече от фен
    /msg ns newpass nick newpassword permpassword(vtorata parola na nicka ti)
    Успех
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Винаги ли ти прави така? Ако е само за малко (1 час примерно) може просто services да са паднали или в момента да лагват. Случва се...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Винаги ли ти прави така? Ако е само за малко (1 час примерно) може просто services да са паднали или в момента да лагват. Случва се...
    ne ne vinagi. samo ot vreme na vreme

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от fuck_you_baby
    Е щом е само от време на време, спокойно, не е от теб. В близките дни ще има много такива моменти сигурно, защото от днес пускат новите сървиси и докато всичко се оправи ще има зор. Когато ти бави , изчакай малко и после опитай пак... нещо такова. Не си само ти, при всички е така, когато има проблем

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fuck_you_baby
    Е щом е само от време на време, спокойно, не е от теб. В близките дни ще има много такива моменти сигурно, защото от днес пускат новите сървиси и докато всичко се оправи ще има зор. Когато ти бави , изчакай малко и после опитай пак... нещо такова. Не си само ти, при всички е така, когато има проблем
    ok..blagodarq za vnimanieto

Em... махни си kill-a...
    До преди малко съм се ядосвал с тези нови services... Ужасни са.

И още нещо... ако от първия път когато се опиташ да се ID, това не стане, не повтаряй. По-добре си смени ника и изчакай, защото има риск ако повтаряш services да те игнорират.
    Sasho Metallicov

Baby, I'm not that kind of man...

WwW.Sasho-Metallico.CoM <- Моя дневник

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Em... махни си kill-a...
    До преди малко съм се ядосвал с тези нови services... Ужасни са.

И още нещо... ако от първия път когато се опиташ да се ID, това не стане, не повтаряй. По-добре си смени ника и изчакай, защото има риск ако повтаряш services да те игнорират
    Я ми кажи как да си махне кил протекшъна без да си знае паролата ? Ако ми кажиш ща черпя ! Та по темата ... Нищо чудно някой да ти знае паролата и да те килва от време на време ... Ако продължава това кажи ше го оправим
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    OMG! Четете преди да давате акъл бе хора. Става въпрос, че като са лагнали сървисите или изобщо като ги няма, като си напише паролата и отсреща няма реакция. Кой ви говори за сменени пароли и такива чудесии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си