.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Guest

Тя ме харесва а е 1/2 циганка:(

Едно момиче е лудо по мен, стабилна е и не е чалгарка но за съжаление е .. полу циганка и не знам дали изобщо да тръгвам с нея. на външен вид е средно готина за мен, хем е сладка хем не е толкова хгубава чак (не е много черна, все едноче има лек тен)
    какво да правя дайте сътвет, вие как бихте постъпили ?

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Е кфо значение има кфа е
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    абе има си и хора за които има значение ...
    но така и така момичето не е чистокръвна циганка, така и така не е част от стадото чалгари - взимай я, после да не съжаляваш, че нещо толкова дребно те е спряло да бъдеш с такова нормално и сладко момиче, което си има тен, за който повечето българи ходят да си тормозят кожата по солариуми...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Да де, за мен си има значение Като за начало ще сме близки. Аз уважавам това че ме е харесала ако и мен нещо ми се twist mind може и да тръгнеме мерси все пак

Други давайте си мнението няма да е излишно

Голям фен
    Град
    София
    Сам казваш, че е все едно с лек тен. На мен лично ме харесва по-мургавия тен, а и имам една приятелка, което е по-мургавка и е пак така някакви цигански корени обаче е страшно сладка и на никой не му дреме дали е циганка, полуциганка, или няква друга Ако си я харесваш такава, няма нищо лошо, но ако те е страх от предразсъдъците и мнението на хората...

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Амиии не мисля че това че е циганка има някфо значение... Дам...
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да де, за мен си има значение Като за начало ще сме близки. Аз уважавам това че ме е харесала ако и мен нещо ми се twist mind може и да тръгнеме мерси все пак

Ами отговора е ясен-не тръгваш с нея.Ти сам казваш,че има значение за теб.За какво искаш още мнения.

Мега фен Аватара на iiirish
    ако ти я харесваш какво ти пука каква. цяла или наполовина цинагка това не би трябвало да те бърка. имаш ли симпатии към момичето значи всичко е на 6

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    абе има си и хора за които има значение ...
    но така и така момичето не е чистокръвна циганка, така и така не е част от стадото чалгари - взимай я, после да не съжаляваш, че нещо толкова дребно те е спряло да бъдеш с такова нормално и сладко момиче, което си има тен, за който повечето българи ходят да си тормозят кожата по солариуми...
    =D> =D> точно така!! а автора не темата малко расист ли е, или на мен така ми се струва То има цигани и цигани, щом момичето е свястно, тена й не би трябвало да е проблем...
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

Re: Тя ме харесва а е 1/2 циганка:(

Едно момиче е лудо по мен, стабилна е и не е чалгарка но за съжаление е .. полу циганка и не знам дали изобщо да тръгвам с нея. на външен вид е средно готина за мен, хем е сладка хем не е толкова хгубава чак (не е много черна, все едноче има лек тен)
    Ако я харесваш тръгвай с нея-циганка или не ,ако се кефите един на друг няма никакво значение!
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ако си расист, защо питаш за нашето мнение?! Според мен няма никакво значение какъв е по произход един човек, стига да изпитваш чувства към него. Другото е без значение.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    po vajno e ti kyv si i dali q iska6 ostanalot mainata mu

Re: Тя ме харесва а е 1/2 циганка:(

Абе, мани я тая! Помисли си, един ден ако се ожените, дацата ви ше са 1/4 цигани!!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Guest
    Не съм расист, просто много мразя цигани (както и повечето българи лол... ) но нямам нижо против нея конкретно...
    не я харесвам ЧАК толкова много, в смисъл, ако тя не ме харесва нямаше да се пробвам да я забивам и т.н.
    Все ми е едно дали съм с нея или не, даже ми е все едно дали имам гадже или не (въпреки че съм сам от пролетта... ехх чернотата на готика ме е обзела тотално ахаььахьах )

(въпреки че съм сам от пролетта... ехх чернотата на готика ме е обзела тотално ахаььахьах )
    Тва готика е баси тъпото нещо!
    некви отчаяни мизерници потънали в собствен (измислено тъжен) свят!
    С надежда че някой ше почне да ги съжалява!
    Пълна идиотщина!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Град
    NePoStoQnNo
    ami ako naistina ima6 4uvstva kam neq i ne ti pre4i tova ,4e e polu ciganka (a ako gi ima6 ne bi trqbvalo ) davai.Ina4e posle samo 6te sajelqva6 ,4e ne6to tolkova nezna4itelno te e sprql da bade6 s neq

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    awe kopele lud li si 6a trugva6 s mangalka malko li momi4eta ima 4e ba6 mangalka si nameri predstavi si otivate na kupon i ta pitat kak sa kazva tvoita
    am ... ai6eee are bqgai tuka SICHKI MANGALI POD NOJA
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Guest
    всъщност наблягам на готика от 2-3 седмици... просто щото живота те премачква и се отнася с тебе като боклук... абе кво ти обеснявам, ясно е че всичко ше се опраи ма в момента мноу мраза сичко и сички ! и такмо когато почнах да се кефа на себеси и на тъмната си самота се появи момиче което да ме харесва... винаги в най неподходяшите моменти, а като знам преди колко мн съм страдал за момичета... сега не ми е зор квот и да става, писна ми да се разправям !

sry тва беше малко offtopic ^^

та... ше се запозная с нея и тогава ше видиме, ако разбера че няма нищо да стане просто няма да задълбочавам и ще си останеме приятели

П.С. НЕ СЪМ ГОТИК ФРЕАК! слушам детх и траш лол !

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Просто незнаеш какво искаш и занимаваш хората със твоите обръкани глупости била таква била онакава....... то ако я харесваш няма ти прави впечетление ама явно тебе те е срам и си вкарваш филми и се влияеш от на хората мнението а НЕ трябва тея дето обсъждат и пускат слухове са боклуци щото не си гледат тяхния живот ами чуждите животи

Щом ти е все едно дали ще си сам или с момиче за какво е цялата работа,пък и щото тя те харесвала,ами ако един ден разбереш,че те харесват 3 наведнъж какво ще правиш?
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

...

От опит глава не боли... пробвай с нея, пък каквото излезе...
    SY

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
    От опит глава не боли...
    ТАКА ЛИ, Я ОПИТАЙ 1 Водка Селект и да видим!

Цитирай Първоначално написано от Silverfang
    От опит глава не боли...
    Ами... зависи... има едни хапчета, пак им забравих името, пиеш ги преди водката и после си като нов. Така, че и от 5 бутилки пак няма да те боли глава.
    SY

Цитирай Първоначално написано от Silverfang
    От опит глава не боли...
    Ами... зависи... има едни хапчета, пак им забравих името, пиеш ги преди водката и после си като нов. Така, че и от 5 бутилки пак няма да те боли глава.
    5 БУТИЛКИ!!!!!
    Аз от една ходих в Пирогов!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka

Ами отговора е ясен-не тръгваш с нея.Ти сам казваш,че има значение за теб.За какво искаш още мнения.
    ....
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си