- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- exploited заминава.
Хах, едва си пристигнал и...Първоначално написано от exploitedteen
Разкажи малко по-подробно как е там, освен че пъкнарите те гледат на бой?
Някаква идея имаш ли какво ще бачкаш?
С други българи запозна ли се?![]()
кво е тва ся ?
днвениците на един българин зад граница ? темата се изчерпа
Напротив, това в момента е най-важната тема в раздела, тъй като можем да получим реална и обективна информация за културното средище на Европа и тъмните му страни...Първоначално написано от She-Devil
.. тъй като съм сигурен, че Вили ще ги изследва![]()
пп.. ей, да не забравиш да ни осведомяваш често за случващото се там![]()
Вземи прасни някакви снимки.![]()
E trqbva i az da kaja ne6to : makar da sam nov i da ne te poznavam trea da ti kaja 4e sam slu6am mnogo za tebe ot brain_stew i ti pojelavam mnogo uspehi i mlada momida ti se nalepqt [-o<
\
/
emi 4ao i uspeh!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
иии в крайна сметка как беше концерта?Кажи де!Моляяя! [-o<Първоначално написано от exploitedteen
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ааааа!Мамка му било е страхотно!Поне има някой който да разкаже...Ааааа!Завиждам ти!Ше пия една Загорка за твое здраве!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Оооооооо,уииииииииии,малее еееееее,бахти лудницата е било....Са нема да мога да спя цела вечер от яд,че не съм бил там...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
makar malko k1sni4ko...(ot nqkolko meseca ne s1m pisala)....4ao i dano vsi4ko se podredi dobre zanapred.Haide,vsi4ki vqrvame 4e 6te uspee6
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Ама ти да не би да се върна в България?![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ахххх тииии!\
/
![]()