- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- POMOSHT PLS
Zna4i moje da vi se stori kato ebavka ili bazik no molq vi ne iskam podigravki a iskam nqkoi da mi pomogneTa znachi hodq sus edno momiche veche pochti mesec i dnes beshe purvata celuvka mejdu dvama ni celuvahme se okolo 15 minuti ...molq vi pritesnqva me tova 4e se celuvah za purvi put i neznam dali sum se spravil
i da li i e haresalo
![]()
![]()
ЕййййййййАма къде си бе
спокойно ,ако не и е харесало щяла е да се дръпне нали така ... така че
само спокойно.. не трябва да те притесняват такива неща...още колко много целувки ще имаш ако ще се притесняваш за всяка така...
![]()
...вярно е че ти е било първа ...ама постарай се да не ти остане последна...(шегувам се
)
P.S Smile&Head up ...
след като сте се целували толкова дълго време не вярвам да не й е харесало. все пак ако й е станало неприятно от начина ти на целуване едва ли би продължила да го прави повече от минута-две. предполагам, че си се справил добре. пък и ти лесно можеш да я изпробваш като следващия път щом се видите посегнеш да я целунеш. ако те се отдръпне прекалено рязко значи нещо не е в ред. но аз не мисля, че ще се стигне до там![]()
Щом сте се целували толкова време няма как да не и е харесало... ако не и е харесало щеше да го усетиш по нежеланието и да се целува с теб.. просто се отпусни и се отдаи на "течението"...
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
даааПървоначално написано от anito.sl
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Спокойно!Няма да ти се подигравам,няма защо.Справил си се.Не вярвам гаджето ти да не и е харесало щом целувката е било от теб.
Според мен и е харесало,щом ви е била толкова дълга целувката....както е написано в първия коментар,ако не и е харесало е щяла да се дръпне.
П.П. За мен няма човек,който да не умее да се целува,това си идва от вътре![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Не се тревожи, няма страшно! Никой не е съвършен... горе главата, 100% и е харесало!
SY
Еееееее кфо???? Няма нужда да се притесняваш.... Сичко е ок! А ако не и харесали да си намери по-добър!!!![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Е, че що да си помислим, че е ебавка..
Бтв.. Щом се е целувала с тебе 15мин. Как мислиш? Харесало ли и е?Не се съмнявай е отговора си!
Пък и не мисля, че ние може да ти помогнем с нещо пък и за всичко има първи път.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
и аз такаПървоначално написано от dudeto_sy
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
TAZI VECHER RAZBRAH CHE I E HARESALO ZASHTOTO TQ POCHNA DA ME CELUVA...beshe super ...BQHTE PRAVI >>> SUPER STE VSICHKITE MNOGO VI BLAGODARQ