.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65
    Отчаяна Напълно!
    Guest

Омръзна ми вече! Всички ли са еднакви!?

Пише ви едно момиче изгубило вярвата в любовта. Омръзна ми постоянно да ме възприемат като сексуален обект още на първата среща.
    Втръсна ми да слушам неприлични предложения и да ми казват колко лошо щяло да бъде, ако не спим заедно.
    За по-малко от година спрях да вярвам в любовта. По-дяволите всичко ли опира до секса?! Разбирам, че е неотложна част, но вече от една улегнала връзка, а не от първите няколко срещи!!!
    Намразих всички мъже и повече не искам да излизам на никакви срещи! Какво стана с романтиката, цветята, танците?!
    Всички ли са такива копелета, не мога да разбера?!

еми не всичко опира до секса... простоя явно си хубава и попадаш на някакви хубави позиорчета, които се мислят за голямата работа а са пълните тъпанари..
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

не, ама тези около теб явно да
    wanna touch ?

Цитирай Първоначално написано от eas7a
    еми не всичко опира до секса...
    Прав/а си, СИЧКО ОПИРА ДО АЛКОХОЛА!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

ХАхахаххаха... еми всичко зависи от гледната точка... иначе съм момче
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

Guest
    NE VSICHKI MOMCHETA SME TAKIVA ....AZ HODQ SUS MOETO GADJE OT 1 MESEC I NE BURZAM ZA NIKADE CHE VEDNAGA DA NALETQ NA SEX....SEGA I DAVAM CQLATA SI DUSHA I ROMANTIKA... ...NE SUM SUS NEQ SAMO ZARADI SEXSA.....PROSTO NE SI POPADNALA DOSEGA NA PODHODQSHTOTO MOMCHE MAKAR VECHE DA SME MALKO

Guest
    Ей момиче, направо ме разтърси с поста си.
    Бих искал да поговорим, ако имаш време.
    Моляте намериме в ирк/чат (ако влизаш) с ник, everything .

п.п.п.п.п; поста ми е към
    Отчаяна Напълно! Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 11:47 pm Заглавие: Омръзна ми вече! Всички ли са еднакви!?

--------------------------------------------------------------------------------

Пише ви едно момиче изгубило вярвата в любовта. Омръзна ми постоянно да ме възприемат като сексуален обект още на първата среща.
    Втръсна ми да слушам неприлични предложения и да ми казват колко лошо щяло да бъде, ако не спим заедно.
    За по-малко от година спрях да вярвам в любовта. По-дяволите всичко ли опира до секса?! Разбирам, че е неотложна част, но вече от една улегнала връзка, а не от първите няколко срещи!!!
    Намразих всички мъже и повече не искам да излизам на никакви срещи! Какво стана с романтиката, цветята, танците?!
    Всички ли са такива копелета, не мога да разбера?!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Аз одавна съм се обедила в това .. мъже -хормоните все ги гонят.За мое огромно щастие попадам все на добри момчета който не търсят само плътските удоволствия..Имах само един такъв после един месец ходи посинен , но какво да направя той си беше виновен.Не мога да ги разбера аз тия мъжки индивиди и тва си е..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Аз одавна съм се обедила в това .. мъже -хормоните все ги гонят.За мое огромно щастие попадам все на добри момчета който не търсят само плътските удоволствия..Имах само един такъв после един месец ходи посинен , но какво да направя той си беше виновен.Не мога да ги разбера аз тия мъжки индивиди и тва си е..
    Ми питай ве
    2т. системно

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Ми питай ве
    Питам ама никога не получавам точен отговор , а само овъртаня

Супер фен
    Ми питай ве
    Тва казано от момиче нали се сештш как звучи... :P
    2т. системно

Град
    ®България...®
    Ми питай ве
    би ли споделил как

Супер фен
    Ми питай ве
    би ли споделил как
    Ми вие сте тия къде овъртате.
    2т. системно

Град
    ®България...®
    Не мисля Грешиш тотално :P

Супер фен
    Е те тука ме затапи.
    2т. системно

Мега фен Аватара на iiirish
    голяма част от мъжете търсят именно секса в едно момиче още по-малко, че ти едва сега започваш и те мислят за наивна. не се отчайвай от любовта, защото не можеш да си отчаяна от нещо, което тепърва ти предстои

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    голяма част от мъжете търсят именно секса в едно момиче още по-малко, че ти едва сега започваш и те мислят за наивна. не се отчайвай от любовта, защото не можеш да си отчаяна от нещо, което тепърва ти предстои
    браво anito.sl........и аз така мисля
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

...

За добро или лошо светът се променя... Просто... това е живота. Life is life...
    SY

Град
    Все ще ме намерите
    Вярно е,че е наистина кофти,но какво да се прави аз съм се примирала с факта че момчетата просто са си такива... Търсят единствено секс и когато го получат вече не си им интересна... Отстоявай малко повече позициите си пред момчетата .. покажи им че не си момичето само за една вечер (не искам да те обиждам !!!) ..И ще видиш че рано или късно те ще разберат че са грешали... Но търпениееее...
    Всичко жертвах и сега умирам,защото моето сърце отчаяно обича?..Не мога!Толкова прощавах и скърбих и винаги ръка подавах,но вече знай се уморих...

anito.sl написа:

Napylno syglasna sym s teb
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Мега фен Аватара на koalka
    Ох...какво да ти кажа...толкова момчета има,които мислят само за това,че вече....незнам дали не са един на милион...е,не са един на милион,но са рядкост честно да кажа.Радвам се,че съм попаднала на човек,който е изключение,защото адски много го обичам и ако беше такъв незнам какво щях да правя...лудо влюбена съм в него поради много неща,но една от тях е че е стойностен човек,който не търси в едно момиче секс.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Neee ima i svesni ama mai ne si sre6nala
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен
    Ох какво да ти кажа и мене ми е тъпо ,че такива срещам ама като ми поискат и аз ги оставям преди да е станало каквото и да е!!!И все пак се надявам да срещна някой по-свестен и искрено ти го пожелавам и на тебе!!!УСПЕХ!!!

В днешно време и според мен всичко опира до секса но все пак ти не спирай да вярваш в любовта един ден и ти ще срещнеш твоята половимка

Голям фен
    Qvno vsichki sa takiva,sorry kvo da se prai...Moje da ima i drugi no te sa kapka v moreto za golqmo sujalenie..
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си