.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Qvno vsichki sa takiva,sorry kvo da se prai...Moje da ima i drugi no te sa kapka v moreto za golqmo sujalenie..
    И са грозни и дебели .
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Омръзна ми вече! Всички ли са еднакви!?

Цитирай Първоначално написано от Отчаяна Напълно!
    Пише ви едно момиче изгубило вярвата в любовта. Омръзна ми постоянно да ме възприемат като сексуален обект още на първата среща.
    Втръсна ми да слушам неприлични предложения и да ми казват колко лошо щяло да бъде, ако не спим заедно.
    За по-малко от година спрях да вярвам в любовта. По-дяволите всичко ли опира до секса?! Разбирам, че е неотложна част, но вече от една улегнала връзка, а не от първите няколко срещи!!!
    Намразих всички мъже и повече не искам да излизам на никакви срещи! Какво стана с романтиката, цветята, танците?!
    Всички ли са такива копелета, не мога да разбера?!
    Имаш явно проблем с мъжете и то просто щото не правиш нещата правилно. Като излезеш 2-3 пъти с някое момче и то иска секс от теб? Е и? Нужно ли е да ходиш 2-3 месеца за да му пуснеш?
    Идеята е в това, че един мъж ако иска да е с теб да ли ше му дадеш секс сега или по-късно е без значение. Ако иска само да те изчука, може и месеци да те ухажва и като постигне целта си пак да те зареже. Тъй, че не се дърпай толкова и тогава мъжете няма да са "такива копелета"

emi da ti kaja i az sam taka mom4etata sa ujasni no nqma na4in prosto taka ti e pisano no se pak ne gubi vqra se nqkoga 6te se poqvi tvoq
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Пише ви едно момиче изгубило вярвата в любовта. Омръзна ми постоянно да ме възприемат като сексуален обект още на първата среща.
    Втръсна ми да слушам неприлични предложения и да ми казват колко лошо щяло да бъде, ако не спим заедно.
    За по-малко от година спрях да вярвам в любовта. По-дяволите всичко ли опира до секса?! Разбирам, че е неотложна част, но вече от една улегнала връзка, а не от първите няколко срещи!!!
    Намразих всички мъже и повече не искам да излизам на никакви срещи! Какво стана с романтиката, цветята, танците?!
    Миличка,и при мене нещата стоят по същия начин

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Имаш явно проблем с мъжете и то просто щото не правиш нещата правилно. Като излезеш 2-3 пъти с някое момче и то иска секс от теб? Е и? Нужно ли е да ходиш 2-3 месеца за да му пуснеш?
    Идеята е в това, че един мъж ако иска да е с теб да ли ше му дадеш секс сега или по-късно е без значение. Ако иска само да те изчука, може и месеци да те ухажва и като постигне целта си пак да те зареже. Тъй, че не се дърпай толкова и тогава мъжете няма да са "такива копелета"
    Тва е щот като са малки си мислят че ако някой ги изчука с цел да ги прибави към списъка с бройки начи се едно им е откраднал душата... Но пък си прав за оная чест че и да не му пусне 4 месеца той пак си знае за кво е с нея. Ако си мисли че с тия 3-4 месеца ще откаже партньора си от евентуални подмолни намерения ндй си боже да го накара да се влюби в нея, е то тогава ми се досира от смях...
    2т. системно

Forslor
    Guest
    Пффф.... Момчетата били ужасни. 90% от момичетата сте адските "лигли" и сериозни момичета почти няма .

Примерно: Някаква 16-17 годишна оголила корема дигнала прашки до пъпа , обула ботуши от черна естествена кожа достигащи колената .надула "цици" разкопчала малко тъй да са види сутиенчето , сложила един пръст грим вкарала якия поглед стил - Ща изнасиля напрао ве сладур! - после охх Боже ,защо всички искат само секс от мен. Еми значи си ги предизвикала с нещо.

И ето друг случай:

Момиче с добър външен вид и т.н като почне да се хили на простащини и и кви ли не глупости , или пък ти и казваш нещо сериозно тя хахах хихихих......... А въри и говори за романтика

i az sam saglasna s avtorkata,nqma liubov,v parviq mig,v koito se zabludq 4e nqkoi e razli4en i 6to gode stava za ne6to-plqqqs,okazva se 4e e edno kam edno s predi6nite i sledva6tite....Otkrivam razli4ni niuansi na edno i sa6to ne6to,kato harakter nie horata sme shodni-majete/jenite,no e umopomra4ava6to 4e te sqka6 sa kserokskopiq...a edinstvente po svesni si tarsqt svqsna,a ne to4no men ili teb ili nqkoq te e izprevarila.
    Izgubih nadejda,predpo4itam mom4etata da me priemat prosto kato 'pi4',4oveka za laf4e,priqtelq i viziika,otkolkoto da 4akam i tarsq "podhodq6tiq".Dran dran...Poradi mn fakti izbqgvam blizosta,bqgam kogato ne6tata stanat po srriozni.No prosto ne iskam za poreden pat da sam vazlojila nadejdi,makar i minimalni i da se okaja izlagana i precakana,ve4e nqmam sili za tova,umorih se da se savzemam sled poredniq udar.
    Da,lo6ite ne6ta me pravqt po dobar 4ovek,no ve4e mi idva mnojko...teji mi,zadu6ava me....
    Ne moga pove4e da tarsq i da se borq,da sam dama,da sam "momi4e"..moqta strategiq e nqkak po neutralna i lesna.Nqmam sila pak da se savzemam.......

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Звучиш отчаяно. Просто не си срещала подходящите. Но признавам напоследък където и да се обърна все това се чува. Може би това е целта на повечето "жребци" - секс. Аз лично найстина смятам, че любовта е нещо толкова уникално и рядко срещано нещо. Според мен заобикалящите ме хора са изгубили представа, за това, че романтиката е част от любовта и едното не може без другото. Това което е между тях мога да определя само като физически контакт с чувства наподобяващи любовните ласки. И заглеждайки се внимателно аз мога да вида само физически контакт. Но думи като "изгубих вяра в любовта" не е хубава да се пройзнасйт, защото ако не вярваш в нея тя ще спря да съществува за теб. Въпреки случилите ми се неща аз още вярвам в нея. Това, че има и такива говеда не трябва да те притеснява, защото когато срещнеш човека ще го познаеш. Айде сега просто не мисли негативно.

ти си женския ми вариант
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Голям фен
    Град
    Memphis

xaaxaxax ))))))))))
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    ebe6 bqgai qko pu*e i posle da sa opraq vii kat ni puskate ot 1via 2ria put 6to da ne produljava taka lo6o nqma toi Napoleon go e kazal ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Цитирай Първоначално написано от KuReC
    ebe6 bqgai qko pu*e i posle da sa opraq vii kat ni puskate ot 1via 2ria put 6to da ne produljava taka lo6o nqma toi Napoleon go e kazal ...
    сигурен съм че денонощно четеш за наполеон
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Пф, има естествено. (:

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

свестни хора.. по точно мъже- малкооооо
    хах
    ма то т'ва да изчукаш някоя и после да я зарежеш
    сеа си е чист подвиг....че даже те окуражааат да прайш тъй

ма то тука некой си го каза....един балък колкото и да го въртиш
    нема да забрави за кво е с тебе... и кат си го получи...дим да го нема

такиа боклуци напрао ми лазят по нервичките
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Не всички са такива, но явно момчетата около теб са... Огледай се извън този кръг от "малоумници".
    You got all my love, living in your own hate!

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    macka ne se otchaivai ne vs sa ednakvi!!! ima i svestni i takiva koito nqma da iskat ot teb edinstveno seks a shte te obichat ... ne se otchaivai -vse nqkoga shte go sreshtnesh momcheto za teb i az ti pojelavam tova da e nai-skoro uspex

Супер фен
    аз да защитя момчетата - не всички сме такива, примерно аз обичам да подарявам рози, а пък ако обичам някое момиче истински не бързам, да правим секс, по-приятно ми е да бъдем заедно , а за другото, то става от само себе си

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от Em3r1ca
    Не всички са такива, но явно момчетата около теб са... Огледай се извън този кръг от "малоумници".
    =D>

Guest
    Глупачки...

Кога ще престанат да търсят от вас само секс ли?

Може би когато престанете само да искате, а и да давате...
    Може би когато престанете да се жалвате, да се тръшкате, да се правите на непоправимо наранени...
    Може би когато престанете да се държите като кучки за щяло и нещяло...
    Може би когато изхвърлите от речника си изразчета като "Ами не знам", "Не съм сигурна" и отговори като "Нищо ми няма".

А може би когато се примирите, че повечето от вас са привлечени от т.нар. "лоши момчета". Прави сте за себе си, и аз ако бях момиче бих предпочела гаджето ми да кара БМВ или Ауди, да се облича за 2-3 хиляди и да ме води по скъпарски заведения, но и не бих очаквала кой знае каква връзка от него.

Така се върти светът. Те имат пари/типично bad boy излъчване/някое друго повърхностно качество, което хвърля във възторг тийнейджърките и си чукат на воля. Заебаните от тях кучки почват да реват, изпадат в дълготрайни депресии и нафлуудват всички форуми с никове "Напълно отчаяна" и аватар на момиче, което си реже вените /тук нещата варират: разни разбити сърца, бурканчета с кръв, надписи I hate you! и пр. и пр./. След това 16-17 годишната овца решава, че видиш ли, любов няма, че всички търсят секс, че всички момчета са копелета и прочие генерални изводи, които съдържат толкова истина, колкото мозък съдържа главата й (пренебрежително малко). И за да се покаже като истинска кучка, хваща някое свястно момче, което й отдава цялото си същество и след малко игра го зарязва на принципа "по-добре аз, отколкото той" или "заслужава си го, всички са гадняри".

Та, момичета, кое от всичко това не разбирате?

ЛуЛуНцеТу
    Guest
    "Всичко на този свят се прави или за секс или за пари"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ЛуЛуНцеТу
    "Всичко на този свят се прави или за секс или за пари"
    или се прави секс за пари

Не всички момчета са такива(аз нем такъб и никога няма да бъда) изроди каквито описвате просто май не сте намерили точните хора за вас!Има време любов също има!

Какво стана с романтиката, цветята, танците?!
    Съжалявам, че няма да прочета четирите ви страници, просто ме мързи. Стигнах до края на 2ра.Обаче по това не мога да не се изкажа.
    Моето момиче - всичко това е една лъжа. Всичко е прелюдия към секса - това, че не го предлагат тактично (още една лъжа) е отделен въпрос. Ти явно искаш някой да те накара да се почувстваш значима - комплекс за малоценност. И не е само при тебе. При всеки е така. Погледни истината в очите. Отиди при психоаналитик ако не ми вярваш. Отиди при учител по психология - даже ще е безполатно.
    А това:
    В днешно време и според мен всичко опира до секса
    Ако ми обясниш кога е било различно, шапка ти свалям....

Едит: за да не ме разбереш погрешно - ако някой те обича истински, пък и ти него - защо са ти цветя?
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Супер фен
    О не, ебаси темата, заклевам се. За авторката ако прекарва по-малко време на магистралата може и да и подарят някога цветя... Малее адското курве е туй, па и ше обижда. Виж се ква си жалка картинка ве.

Awe te 4esto sa si gadini ama kvo da gi prai6...Zavisi na kuv popada6. Mnoo 4esto gi biat hormonite v glavata Si4ki misliat za sex, no samo nikoi go pokazvat...Ama spoks ima mn iaki i dobri mom4eta
    SAMO LOST!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си