.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Живейте си в лъжата...

I rest my case.

Едит: Май все пак ще взема да прочета останалата част от темата. Ето за това ти говоря:
    аз да защитя момчетата - не всички сме такива, примерно аз обичам да подарявам рози, а пък ако обичам някое момиче истински не бързам, да правим секс, по-приятно ми е да бъдем заедно , а за другото, то става от само себе си
    Защо подаряваш рози? Очаквам отговор.
    Няма да чакам - отговора: за да направиш впечатление. Да се харесаш. Караш я да се чувства харесвана/обичана. Предразполагаш я. И оттам стигаме до "другото"
    поради много неща,но една от тях е че е стойностен човек,който не търси в едно момиче секс.
    Хаха.
    Това не е 1:1кк, ми сигурно уникат
    романтиката е част от любовта и едното не може без другото. Това което е между тях мога да определя само като физически контакт с чувства наподобяващи любовните ласки
    Глупости, глупости и пак глупости. Ето още една лъжа, която се приема за чиста монета.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Живейте си в лъжата...

I rest my case.

Едит: Май все пак ще взема да прочета останалата част от темата. Ето за това ти говоря:
    аз да защитя момчетата - не всички сме такива, примерно аз обичам да подарявам рози, а пък ако обичам някое момиче истински не бързам, да правим секс, по-приятно ми е да бъдем заедно , а за другото, то става от само себе си
    Защо подаряваш рози? Очаквам отговор.
    Няма да чакам - отговора: за да направиш впечатление. Да се харесаш. Караш я да се чувства харесвана/обичана. Предразполагаш я. И оттам стигаме до "другото"
    поради много неща,но една от тях е че е стойностен човек,който не търси в едно момиче секс.
    Хаха.
    Това не е 1:1кк, ми сигурно уникат
    романтиката е част от любовта и едното не може без другото. Това което е между тях мога да определя само като физически контакт с чувства наподобяващи любовните ласки
    Глупости, глупости и пак глупости. Ето още една лъжа, която се приема за чиста монета.
    Ти да не си лезбийка ве. Кат нещеш да те чукат си хвани приятелка и не се обаждай повече. Кви сте вие момичетата ве, много станахте нахални. Нема угод квот и да праим.

На еееееей толко беше да те напсувам като каруцар
    Само за архива - момче съм....

Едит: и май нещо не си ме разбрал. Я кажи какво те накара да напишеш това "като не искаш да те ебат..."
    Greets

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    На еееееей толко беше да те напсувам като каруцар
    Само за архива - момче съм....

Едит: и май нещо не си ме разбрал. Я кажи какво те накара да напишеш това "като не искаш да те ебат..."
    Момче ли си. E туй обръща нещата и съм съгласен с теб. Мислех че си поредното момиче, лишено от внимание. Извинявам се.

Приема се . Нищо толкова де... В 6ти клас класната я питаме за оценките от едно контролно. Стига до мене - Николай, и на нея съ оставила 6
    Greets

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    ami az opredeleno VQRVAM 4e ne vsi4ki sa ednakvi .. no dosega ne sum popadala na razli4en

Re: Омръзна ми вече! Всички ли са еднакви!?

Цитирай Първоначално написано от Отчаяна Напълно!
    За по-малко от година спрях да вярвам в любовта. По-дяволите всичко ли опира до секса?! Разбирам, че е неотложна част, но вече от една улегнала връзка, а не от първите няколко срещи!!!
    Намразих всички мъже и повече не искам да излизам на никакви срещи! Какво стана с романтиката, цветята, танците?!
    Всички ли са такива копелета, не мога да разбера?!
    Ами явно проблемът е, че все попадаш на хора, които искат само секс, и не ги вълнуват твоите чувства. Тъпи хора, по всичко личи Не се тревожи, романтиката в живота я има, ще срещнеш някой, който да иска да е близък с теб не само физически. И цветя, и танци, все ще имаш рано или късно Повярвай ми, има мили и свестни момчета, за които просто няма да можеш да повярваш на късмета, че сте се срещнали. Така че горе главата, няма смисъл да се отчайваш И м/у другото, браво, че знаеш цената си, не даваш да те използват и искаш нещо повече, само така продължавай =D>
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

И продължавате да си говорите заучените фрази... Не че нещо. Съмнявам се това да се промени в обозримото бъдеще. Обаче ти сам(или сама, нз, по на момче ми заприлича поста):
    "Хубаво че си знаеш цената."
    Ха така -> за да я има някой трябва да даде нещо. Момчетата си мислят че момичетата очакват от тях това. Момичетата го очакват, но не знаят защо.
    Нека не звучи като теорията за великата конспирация но все пак:
    Всичко е една лъжа!
    Greets

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)

Пише ви едно момиче изгубило вярвата в любовта. Омръзна ми постоянно да ме възприемат като сексуален обект още на първата среща.
    Втръсна ми да слушам неприлични предложения и да ми казват колко лошо щяло да бъде, ако не спим заедно.
    За по-малко от година спрях да вярвам в любовта. По-дяволите всичко ли опира до секса?! Разбирам, че е неотложна част, но вече от една улегнала връзка, а не от първите няколко срещи!!!
    Намразих всички мъже и повече не искам да излизам на никакви срещи! Какво стана с романтиката, цветята, танците?!

naistina sa ostanali malko mom4eta koito sa s nqkoe momi4e zaradi 4uvstva a ne zaradi sexualni nujdi... Ot tova koeto pro4etoh edva li ne mom4etata te priemat teb samo za ednoto spane..trqbva da se drapne6 malko ot takiva kompanii i da sazdade6 dryg imidj za teb tova e moqt savet moi prietlki sa6to sa imali tozi problem i tova pomaga.Trqbva da nakara6 mom4etata da ne gledat na teb kato na sexualen obekt
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Фен
    Град
    София
    Тая тема и аз много обмислях да я напиша.Браво , че си се сетила!!!Та на темата да мина...
    Ми явно вече плътското желание е по-важно от това да се чустваш добре с някого и когато те прегърне и целуне да се чустваш защитена(за момичетата).Нямам идея защо става така,но повечето момчета вече не се интересуват от любовта,а само от секса и това е факт
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Guest
    spored i zavisi ...
    Ne vsi4ki sa takiva , i vseki e razli4en v zavisimost s koq e ... izvinqvai , no ako cepkata na polata ti e 100 sm i dekolterto ti ne skriva ni6to za kakva iska6 da te ima6 ... za seksi obekt ... vrazka za ednoto 4u***E ! mnogo qsno

Nas
    Guest
    Ще цитирам любимият ми комик Dane Cook - Защо когато всички около мен са влюбени аз не съм ? Любовта е сякаш един купон... който ти подминаваш случайно някоя дъждовна нощ, гледаш към прозореца, виждаш как се забавляват всички вътре и си мислиш... "аз не бях поканен на това парти..". Но какво става когато СИ поканен... ИСКАМ да изляза от тук. Писна ми. От сума ти и време ходя на това парти искам да отида на други партита.
    Та смисъла от това е, че и едното и другото писват. Сексуалните както и любовните връзки са нетрайни. Аз имах връзка с момиче 1 год. и въпреки, че се обичахме истински и секса определено не беше най-важното във връзката ни тя приключи. В един момент ще се оплаквате от едно в другия от друго... В единия момент някой ще го е яд, че не прави секс, в другия ще се чувства самотен, в третия пък ще иска да е сам... Някой момичета няма да разберат, че освен за секс за друго не стават, а някой момчета няма да разберат, че не всички жени са куви.

Guest
    курви исках да кажа

Повече от фен
    Град
    Луната

Пише ви едно момиче изгубило вярвата в любовта. Омръзна ми постоянно да ме възприемат като сексуален обект още на първата среща.
    Втръсна ми да слушам неприлични предложения и да ми казват колко лошо щяло да бъде, ако не спим заедно.
    Явно не си попаднала на точните момчета.Романтиката е още жива както се говореше в една предишна тема но момчетата които са готови да я дадат и да създадат магията на една връзка са малко но все още ги има.Може би критериите ти за момче са такива,че винаги попадаш на позиорчета които искат само секс от едно момиче и не мислят за нещо по продължително.Промени си светогледа и може би ще намериш човека когото търсиш.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Добре .. има ги всякакви. А тези реплики "Защо иска само секс" и тем подобни ... ами .. добре .. иска секс (нормално), обаче кой е казал че иска само това.
    Принципно, ако знаеш как да впечетлиш и задържиш едно момче, то дори и да е най-големия гъзар ще забележи това. Както момичетата търсят този, който ги разбира и уважава и е готин, печен, умен и забавен, така и (повечето) момчетата търсят Момичето. Мислиш ли, че като го видят и бъдат с него ще го отминат???? Просто трябва да знаеш как да се държиш с тях.
    Сега с риск да има тъпи коментари и да изляза малко от темата, ще ви споделя какво прочетах наскоро. Защо мъжете във всеки един момент търсят възможността за секс? - То просто е генетично заложено. В миналото сексът е бил преди всичко начин за продължаване на рода (в днешно време се възприема главно като удоволствие). Също така в миналото ( става въпрос за праисторическото време) хората са били под постоянни заплахи - от врагове от диви животни, от природни стихии. В стремежа си все пак да осигурят продължението на рода, мъжете са използвали всеки един момент. С течение на времето това се е повтаряло и е станало практика ... включително и днес (въпреки че в днешно време се прави за удоволствие).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си