i az sam saglasna s avtorkata,nqma liubov,v parviq mig,v koito se zabludq 4e nqkoi e razli4en i 6to gode stava za ne6to-plqqqs,okazva se 4e e edno kam edno s predi6nite i sledva6tite....Otkrivam razli4ni niuansi na edno i sa6to ne6to,kato harakter nie horata sme shodni-majete/jenite,no e umopomra4ava6to 4e te sqka6 sa kserokskopiq...a edinstvente po svesni si tarsqt svqsna,a ne to4no men ili teb ili nqkoq te e izprevarila.
Izgubih nadejda,predpo4itam mom4etata da me priemat prosto kato 'pi4',4oveka za laf4e,priqtelq i viziika,otkolkoto da 4akam i tarsq "podhodq6tiq".Dran dran...Poradi mn fakti izbqgvam blizosta,bqgam kogato ne6tata stanat po srriozni.No prosto ne iskam za poreden pat da sam vazlojila nadejdi,makar i minimalni i da se okaja izlagana i precakana,ve4e nqmam sili za tova,umorih se da se savzemam sled poredniq udar.
Da,lo6ite ne6ta me pravqt po dobar 4ovek,no ve4e mi idva mnojko...teji mi,zadu6ava me....
Ne moga pove4e da tarsq i da se borq,da sam dama,da sam "momi4e"..moqta strategiq e nqkak po neutralna i lesna.Nqmam sila pak da se savzemam.......