.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    мравуняк
    Guest

обезкосмяването, агейн

Искам да попитам за друг начин освен ходенето при козметичка,за отстраняване на космите на дупето,или по точно да се изразя около ануса..самобръсначка,ще станат повече..епилатор-страшно боли..лентички?!?!?

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от тцтцт
    хахахах ти малоумен ли си бе
    Защо да е малоумен/а ??? Момчето/Момучето иска да знае дали може в домашни условия да обезкосми ...дупето си .

А относно темата по-добре отиди на козметик ... А ти момче или момиче си ?? Не че има голямо значение ,но просто ми е любопитно
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

мравуняк
    Guest
    момиче..

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Аха...Еми аз казах,моят съвет е да отидеш при козметик ...
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

KOZMETIK !!! tova e na4ina
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Мега фен
    Град
    SF
    Ми не те съветвам да пробваш сама. Аз съм пробвала и със самобръсна4ка (после така сърби 4е не е истина) и с ленти4ки (виех от болка). Козметик!

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си