.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Моят сън

Албенка
    Guest

Моят сън

Когато бях на 16 сънувах, че правя секс с 1 момче, за да пробвам как е, след това в същия сън срещнах друго момче, в което много силно се влюбих и ми стана супер тъжно, че правих секс с другия. На сутринта се събудих с толкова неприятно чувство от съня, че си обещах, че ще правя секс след 3 години, когато ще съм достатъчно умна, за да знам какво да правя, за да съм щастлива. 3те години минаха, не правих секс с никой и се страхувам, че никога няма да ми се случи, все пак никога не се е случвало. Мисля си дали не е проклятието на съня и дали трябва да се изчукам с някой, който не ме привлича, само за 1то ебане, за да срещна истинската любов. Лошото е, че и в съня накрая бях нещастна. Не знам, съдбата и живота са много сложни неща...

...

Боже, ти си се побъркала напълно. Според мен над теб тегне собственото ти проклятие наречено глупост...
    SY

Боже мисля, че това е най-забавната история, която съм чувала .Надявам се искрено, че е бъзик, а ако не е съжелявам за момичето се е поболяло от гледане на толкова телевизия.

Винаги си казвам, че отново няма да плача.
    Повтарям си няма от болка да се влача.
    Дори от очите да не потичат сълзи,
    ръце протягам за да уловя нечии мечти.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    То явно от тея сапунерки от латинска америка идна това влияние в сънищата

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    еми ше си умреш девствена...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    еми ше си умреш девствена...

Bai Stavri
    Guest
    Епа че те ебаме веднъж , дваж и тогава ке те питаме ?

\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Bai Stavri
    Guest
    Епа че те ебаме веднъж , дваж и тогава ке те питаме ?

\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Повече от фен

Re: Моят сън

Цитирай Първоначално написано от Албенка
    Когато бях на 16 сънувах, че правя секс с 1 момче, за да пробвам как е, след това в същия сън срещнах друго момче, в което много силно се влюбих и ми стана супер тъжно, че правих секс с другия. На сутринта се събудих с толкова неприятно чувство от съня, че си обещах, че ще правя секс след 3 години, когато ще съм достатъчно умна, за да знам какво да правя, за да съм щастлива. 3те години минаха, не правих секс с никой и се страхувам, че никога няма да ми се случи, все пак никога не се е случвало. Мисля си дали не е проклятието на съня и дали трябва да се изчукам с някой, който не ме привлича, само за 1то ебане, за да срещна истинската любов. Лошото е, че и в съня накрая бях нещастна. Не знам, съдбата и живота са много сложни неща...
    Преди 5 дена сънувах сън в който пия биричка...
    На сутринта реших, че щом сънувам алкохол трябва да го спра временно... за 2-3 дена.
    Оня ден пийнах една бира след работа и настинах.
    Биреното проклятие ме застигна, ОБАЧЕ само да ми мине ...

бах мамка му, в тоя форум е пълно с разни момичета/жени, които са девствени и търсят някой само за едното ебане, а аз цял живот не срещнах такава !
    vengeance knows no mercy

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от vladi_addict
    бах мамка му, в тоя форум е пълно с разни момичета/жени, които са девствени и търсят някой само за едното ебане, а аз цял живот не срещнах такава !
    хаха нито пък аз

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Просто забрави за съня
    Не му мисли
    Игра на мозъка
    По добре не я играй
    Това е сън
    Чрез съня мозъкат се растоварва
    Така че
    Никви Грижи

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pi4a

Guest
    Оди се наеби с некой, истинската любов не съществува, сички мъже сме кретени! Нема смисъл да си пропиляваш живота заради сън.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Оди се наеби с некой, истинската любов не съществува, сички мъже сме кретени! Нема смисъл да си пропиляваш живота заради сън.
    тва че ти си кретен и познаааш само кретени бате не значи нищу
    недей слага сички под общ знаменател а !?!?!?!?

колкото до тоя сън .... нек'си ми се струва че тва е некъф бъзик
    ама се пак ако е истина да не отидиш да са
    ебнеш с първия срещнат....тъпа и курвенска постъпка е т'ва
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pi4a
    - По двойно вдлъбнато прост от теб не бях виждал ,ама ей на и тва видях. Кви са тея имотикони на по цяла страница е .... Съобразявай са .....

По ТЕМАТА : Авторката да не взима нещата от съня на сериозно и да не си втълпява разни глупости ,ми да си бий 2 шамара и да се събуди.
    На колко си годинки ?!?

Guest

Re: Моят сън

Цитирай Първоначално написано от Албенка
    ОФФФФФ милата ми врачка. СЪН Е ОВЦО СЪН!!!! Проклятието на съня... тва от някой постер на някое кино ли го прочете? Оди да си фанеш некой да се ебете!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    xaaxxaxaxaxaxxxxaaxax auu aaaxaxaxaxaxax ofeliq OFELIQQQQQQ PRESTANI DA sanuvash takiva filmi moito momi4e
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    сънища простоотии .... незнам на колко години си но не мисля че си на повече от 14 .... лично мнение .... не вярв3аи в такива глупости ..или пък че петък 13 е лош ден тва са пълни шитове !!!! и не се плаши ще стрещнеш подходящия човек ..... усмихваи се и се радваи на живота пък то този човеек сам ще доиде споко ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    abe momi4e ti li gleda6 mn televiziq ili si suoper sueverna ili i dvete ama koeto i dsa e e mn tupo za6toto takova ne6to ne moje da se slu4i razbira6 li prosto e mn tupo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

съновник
    Guest

бля

Сънуваш това което искаш да имаш, или съответно - това, което искаш да направиш!

Фен
    Град
    София
    Недей да го правиш за едното ебане в никакъв случай,щото после наистина ще съжаляваш...А за съня ти,мисли че е било просто сън и толкова
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    uffffffff

ХАХаха... Най-забавната тема която съм срещнала във форума. Извинявай ама.. Смешно е! Не може хората да го вземат на сериозно. По-добре се допитай до някой свой истински приятел.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си