- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво забелязвате първо в едно момче/момиче?
Нещо по много ниски си падаш, да не си 120Първоначално написано от I_ve7o
![]()
![]()
![]()
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
Ммм аз първо гледам даржанието му и външния вид ..това главно ме впечатлява в момчето..Също много ме привлича ако има чаровна усмивка...Може само с еднада ме накара да се разтопя хях
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
очи..поглед..излъчване..начи н на обличане..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
амииииииииииииииииииии харесвам в едно момиче наи важното умът и душата :> и после други неща като чуствата поведението и косата))))))) очичките
)))))) и наи накрая всичко свързано с външния вид :>както и в плюс е да не пуши наи вече иначе може да пие :> и да не се облича кат някоя.......... тъпачка и да се разголва и да и гледат сутиена и прашките............ щото тфа е тъпо според мене .:>
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
добре бе жени.. какво ви харесват толкова тия очи като са сини и аидеее вече няма др момче не забравяйте че има лещи се пак и това не е мерило за красота![]()
Иначе гледам момичето като цялостно излъчване комплексна оценка е![]()
дъжанието му![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
погледа и намека![]()
Be yourself no matter what the others say!
Ми на мене лично ми прави впечатление как се отнася той с другите и другите с него,ако се държи добре и е сладур,вече се заглеждам по физиката![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
То и аз по-ниски си падам...Ми то с ръст 1.73 в 6 клас нямаш голям изборПървоначално написано от eas7a
![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
очите...начина по който се изразява... чак после телосложението...![]()
![]()
Mn pravilno.ako nqkoi ne te vpe4atli s ne6to ot vun6nostta si,kak 6te podbudi interes da go opoznae6...Първоначално написано от gori
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Раменете и ръцете. Оби4ам мом4ета с големи силни ръце
1вото което забелязвам, по принцип, са очите...в тях по-добре от всичко останало можеш да надникнеш в душата на човека срещу теб. но по принцип не мисля, че най-важното нещо е външния вид, много по-важно е какво ще намериш "вътре" в дадения човек. А между другото, колкото и готино и "секси" да е някое момче, ако е тъпо, ограничено, или е някой егоист, тогава просто не може да ми направи впечатление.![]()
"...I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything,
without a thought, without a voice, without a soul...
don't let me die here -
there must be something more...
Bring me to life!..."